- Yarýn BÝST olumlu olur diye umuyorum... Þiir atayým mý?
- Atma lan!
- Yarýn BÝST olumlu olur diye umuyorum... Þiir atayým mý?
- Atma lan!
Açýða satýþ yasaðýnýn kalkmasý ile taban göreceðimiz
Hisseleri sabah açar açmaz fark ederiz
SM-A336E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Suat KILIÇ
@suatkilic
·
10s
Yeni bir fýrtýna geliyor…
Emlak vergilerine esas rayiçler fýrtýnasý.
Toplum uykuda, uyanýklarýn da çýðlýðýný duyan yok.
Emlak rayiçleri 20 katýna kadar çýkarýldý. Bu ne demektir? Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, veraset ve intikal vergisi, stopajlar ve tapu harçlarý da ayný oranda artacak demektir.
Bu vergiler kiralara, gayrimenkul satýþ rakamlarýna yansýyacak. Dün olduðu gibi bugün de kiralar patlayacak. Aðýr fatura önce dar gelirlinin sonra tüm emlak sektörünün sýrtýnda kalacak.
Üretimi artýrmak yerine vergileri artýrmak, istihdam alanlarýný çoðaltmak yerine yeni vergiler koymak çýkýþ deðil çöküþtür.
Dünün günah keçisi KKM’ydi, günün günah keçisi emlak vergilerindeki fahiþ artýþlar olacak.
Sempati bitti, empati de mi kalmadý? Hazine’nin dibindeki delikleri týkamadan ne yapsanýz boþ.
kkm kim çýkardýysa hesabýný onlardan alsýnlar , hala halkýn cebinden alma derdindeler millet ne zaman uyanacak .
kimse bu paralarý vermez yada veremez.
sonra cevdet bey herþey yolunda diyor nasýl yolunda olmaz ýþýklý teoriler deneyip sonra halka fatura çýkarýrsanýz onlara ödetme ile hala tv lere çýkýp güzellemelerle ülke yönetiyormuþ yaparsanýz olucaðý buydu
Birde hükümet veya CHP nin üst birimlerinde görev yapan birleri burayý okuyorsa bir önerim olacak , bu hafta bir yere gittim oradan memleketinden dönene bir aile ile karþýlaþtým yolda çocuklarýn saçý uzamýþ traþ olmak istiyorlar Anne ve Babalarýný ikna etme derdindeler onlarda þuanda paramýz yok vs geçiþtiriyor çocuklarýn gözlerindeki buðulu bakýþlar beni rahatsýz etti .Gerekeni yaptýk yalnýz bizimki tesadüftü günümüzde saç traþý parasý yüksek geliyor insanlara artýk önerim ilk okul orta okul zor durumda olan aileler belediyelere müracat yapýp onlarý saçlarýný traþ edilmesini saðlamalarý bir nevi kent lokantalarý gibi her belediye 2 berber kadrolarýna katýp sosyal yardým altýnda bunu yapamz mý prosedür nasýl iþler onu bilmiyorum bu önerimi gerekli yerlere taþýnmasýný rica ediyorum.
tþkl
16.07.2024 - 10.12.2024
Devre kesiciler deðiþti düþüþe engel olacaktýr
Gerçi kim düþürürse hesabýný sorarlar
Tutunacak tek dallarý borsa kaldý millet kazanacaðým diye hayal ediyor onuda düþürürlerse imam bile AKP'ye oy vermez artýk
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
yarýn þimdi neden düþecez ben hala anlamadým .. ev yandý diyemi ?
![]()
Yer Ýmleri