bu maladaptif gibi.. ve ilaç isimleri gibi þeyler niye böyle sanki alaman terminolojisine göre kökten türetiliyor yaw. akýlda tutmasý çok zor.
antropomorfik..
hýnýmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yazzsa üzerine aðrý kesici diye.
töbe töbee...
![]()
Ülkemizde þöyle bir sýnýflandýrma yapabiliriz.
Kamusal alan.
Özel alan.
Siyasal alan.
Toplumsal alan.
Ben kendi adýma kamusal alaný ve toplumsal alaný çok iyi biliyorum.SÝyasal alaný ise ilk ikisi kadar olmasa da bunlarla iliþkili/ilintili olduðu için biliyorum.
Oysa özel alan dediðim,iþ,ekonomi ve ticaret dünyasý ile pek ilgim ve bilgim yok.
Yaþadýðýmýz olaylarý bu dört alaný biliyorsak doðru yorumlarýz,yoksa söylediklerimizin hiç bir anlamý yok.
Bu nedenle bu forumda kamusal ve siyasal alanlarla ilgili yazýlanlar bana þöyle geliyor,bugün hava biraz rüzgarlý bir uçurtma alalým bir tepeye oturalým uçurtma uçurup seyredelim ha bu arada yanýmýza bir kaç balon alalým þiþirelim rüzgara býrakalým uçsun gitsinler.
Burada teknik analiz yapan bir arkadaþ var mesela severseniz sevmezsiniz bildiði bir alanda yazýyor/yorumluyor.Faydalanýrsýnýz faydalanmazsýnýz ama en azýnda balon uçurmuyor,ayaðý yere basan bir þey söylüyor/yazýyor.
Defalarca yazdým ben neden somut bir þeyler söylemiyorum/yazmýyorum.
Bilmediðimden deðil,bildiðimden.
Kimden cevap bekliyorsun ki?
Þu tutarsýzlýkla, þu muhabbeti kahvede yapsan kafana ýstakayý vurur sustururlar.
Daha 2 ay önce "%60'ýn Cumhurbaþkaný.." dediðin Ýmamoðlu'nu bugün utanmasan neredeyse casuslukla suçluyorsun.
Gerçi ustasý, üstadý Kuzu vb. olandan tutarlýlýk bekleyende hata ama...
Ýnsan biraz utanýr millete atarlanmaya bari yahu...
Meh sen unutmuþsundur þimdi söylediklerini de:
![]()
Ýki polisi þehit eden saldýrganýn babasý Atatürk düþmaný çýktý!
Dün Ýzmir'in Balçova ilçesindeki Salih Ýþgören Polis Merkezi'ne düzenlenen silahlý saldýrýda iki polis þehit olurken 6 kiþi de yaralandý. E.B.’nin babasý N.B. ve annesi A.B. de soruþturma kapsamýnda gözaltýna alýrken saldýrganýn babasý Atatürk düþmaný çýktý.
Siz bu dinci köpekleri Atatürk düþmanlarýný besleyin onlarda polisleri öldürsün besleyin dinci itleri
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Týp dilinin beynelmilel olmasý iyidir adaþým.
Hayat kurtarýr (belki)
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yer Ýmleri