Daire Tipi
Ýlk Halka Arz (7,59 TL)
Yeni Fiyat (6,39 TL)
Fark (TL)
Yüzde Deðiþim
1+1
4.793.206 TL
4.035.387 TL
-757.819 TL
-15,8%
2+1
6.552.265 TL
5.516.334 TL
-1.035.931 TL
-15,8%
3+1
10.511.512 TL
8.849.613 TL
-1.661.899 TL
-15,8%
4+1
13.915.089 TL
11.715.074 TL
-2.200.015 TL
-15,8%
Halka arzdan bu yana %16 dusmus. Cuma gunu giren bir kisi 1+1 daireyi 760k daha ucuza almis oldu. Halka arzdan bu fiyatlara inanarak giren yatirimcilara gecmis olsun simdiden.
benim için sorun deðil ben 5 e gelse de biriktirmeye devam ederim
ama yapýlan hiç hoþ deðil devletin köklü kurumlarýna yakýþmadý
%25 indirimli diye sattýðýnýz mal þimdi %15 daha düþtü
demekki siz bu malý ederinden pahalý sattýnýz insanlara
bunun adý dolandýrýcýlýk
neyse izlemeye devam 1 liraya getirseler 600 bin liraya daire sahibi oluyorsun fenamý![]()
Ben burada bir dolandiricilik gormuyorum. Kimse size fiyatinin artacaginin garantisini vermemis. Fiyatlar ortada. 4 yil sonra teslim edilip edilemeyecegi bile belli olmayan bir ev icin sizlerden bugunun degeri istenmis. Hani reeskontu iskontosu. TCMB nin bile 3 yillik hedef enflasyon toplami %49 bu arada. Konusunda uzman kisilerin yazilari gorusleri ortada hatta burada da paylasildi. Bunun boyle olacagi apacik ortaydi. Simdi Emlak Konut topladigi paralarin faiziyle evleri bedavaya yapmis olacak. Hatta ustune parada katmis olacak.Gayet guzel ticaret yapmislar. Paradan para kazanmis oldular.
Zaten bu iþ bilinçli yapýldý muhtemelen. Devlet kurumlarý demeyelim de hükümet bilmiyor muydu bunun böyle olacaðýný. Her þey planlý yani. Þimdi proje bir kaç ay daha geç baþlasa. En ufak bir þey yapýlmadan faizden zatren evi bedavaya getirecek. 21 milyar liralýk vurgun yapýldý.
Adamlar 25 milyar lirayý topladý...
Aheste aheste 10 yýldamý yaparlar ne zaman yaparlar keyifleri bilir...
Madem satýþa çýkaracaksýnýz önce bir izinleri alaydýnýz ne bu acele...
Veya temelini ataydýnýz...Topraktan bile denmez buna...
Düþünceden satýþ...Topraðýn haberi yok henüz ev olacagýndan...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
A dan Z ye olay bu söylenecek söz kalmadý. Daðýlýn beyler, arsanýn önünü iþgal etmeyin.
Plan deðiþir, mahkeme kararlarý deðiþir, deðiþen mahkeme kararlarý deðiþir, müteahhit deðiþir, taþeron deðiþir, yönetim deðiþir, mevsimler deðiþir, verilen sözler deðiþir, söz verenler deðiþir, kim verdi ulan bu sözler denir ve....
.... kýsmet olurda inþaatlar biter, açýlan mahkemelerde biterse sizde evlerinize kavuþursunuz.
Yer Ýmleri