Ne yapmaya çalýþtýðýn ne kadar açýk hacývat,
Ne oyunlar dökmeye çalýþýyorsun basit basit,
Hiç bir þeyi gizleyemezsin,
Sen böyle yaptýkça benim umutlarým daha da artýyor
Mutlaka adalet tecelli edecekdir.
Ne yapmaya çalýþtýðýn ne kadar açýk hacývat,
Ne oyunlar dökmeye çalýþýyorsun basit basit,
Hiç bir þeyi gizleyemezsin,
Sen böyle yaptýkça benim umutlarým daha da artýyor
Mutlaka adalet tecelli edecekdir.
Gidilicek mi Floryaya
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hacývat isim deðiþtirerek ne yazýyorsun?
Kime gideceksen git, kimin elinii öpeceksen öp…
Bu senin geçim kaynaðýn olmuþ..
Burada ipliðin pazara çýktý…Düþ artýk yakamýzdan..
Unal Tarim'da adamin teki vardi. Hissenin tahtasi acikken adam foruma hicbirsey yazdirmiyordu bize.
"Bunlar asparagas haberler, adam ismalarma haber, ihale, vs. cikarip elindeki mallarini bosaltiyor. Halk acikligi olmus %70" diyoruz..
Adam ustumuze corekleniyor hemen: "Niye bunu buraya yaziyorsun, niye kotuluyorsun, git baska yerde yaz, yakamizdan dus"..
Tahtanin sirasi kapandi.. Bu zat 8-9 sene tek basina forumuna yazdi ondan sonra, kimsenin yazmamasindan sikayetci oldu![]()
Her girdigimde foruma guldum, bir "oh" cektim.
Bir büyüðüm bana söylerdi, altýn/mücevherat iþi yapan bütün firmalardan uzak dur, onlarýn 50 türlü farklý olayý vardýr diye.
Zamanýnda ben de Goldaþ hissesi taþýyordum. Bir sebeple çýkmýþtým. Adamlar öyle yaptý, böyle yaptý, gitti. Baþarýya ulaþtý.
Þimdi emsallerine bulaþmýyorum, þirketin kendisi olmasa da diðer grup þirketleri mücevheratla uðraþýyorsa uzak duruyorum. Aman diyorum.
...
Buldum. Burda.
Sirketin patronlari dolandirici iken, mallari millete geciriyorken adam her mesajimiza dolandi, bizi foruma yazdirmadi. Ki yazdiklarimiz da kanitli belgeli seyler. Sayfalarca icinin bos oldugunu gosteren bilanco analizi yapti orda korhan.
Dolandirici patronlar orda dururken foruma her yazana sardi adam. Aynen bu tip gibi.
10 sene sonra tek basina kalmis forumda "kimse yok mu?" diyorMuahahahahahaha.
16-08-2010, 23:55 #2677
666
Yav melih aylarca kimseye yazdirtmadin simdi basbasa kalmissin portakallarinla. Etme bulma dunyasi iste.
Alýntý Originally Posted by mmelih
kardeþ bende 23.000 lot var fiyatý 50 krþ
17-08-2010, 15:36 #2679
666
Bir sene yazdirmadin bize bu forumda vaktinde.
Yok hissesi olmayan yazmasinmis, yok kagit almayan konusmasinmis vesselam. Sahibi oldun forumun da portakallarin da.
Isin komik olan kismi o. Gercekten sahibiymissin. (10 bin liranla)
21-09-2011, 16:21 #2706
mmelih
kimse yokmu? kimsenin konuþacaðý diyeceði bir þey kalmadýmý?
28-05-2016, 12:39 #2881
mmelih
Son geliþme nedir bilen varmý?
Yer Ýmleri