Arkadaþlar GOLDAS tan anlaþýlan bir çok arkadaþýmýz madur, ama yinede bundan sonra ne yapabiliriz yönünde düþüncelerimizi ve duyumlarýmýzý paylaþabilirsek bir birimize daha çok moral motivasyonumuz olur kanýsýndayým.Bu nedenle þirket ile ilgili olarak Ýngiltere Mahkemelerinin verdiði karara göre Goldaþýn 2008 yýlýndan kapanýncaya kadar olan zamanda ne kadar zarar ziyan tespitini yapan uluslar arasý güvenilir Mali Müþavirlik þirket raporu çok önemli ama bir türlü bu raporlar açýklanmadý. Bilgisi ve duyumu olan var ise lütfen buradan bizim ile paylaþýr ise seviniriz...Þimdiden teþekkürler...
dümbelek patronlara laf söyleyene hemen Hacivat deyip saldýrýya geçiyor. Ben hiçbir hissede böyle patron sevicisi görmedim. Stockholm sendromunun en uç seviyesi.
Herkeþ Hayin
Sýrf hakkýný arayanlara engel olmak için kurgulanmýþ hacývat.. bana dümbelek demekle hakaret ederek kul hakkýna darbe veracaðýný sanan zavallý
Hacývat,
Ben patronunu savunmuyorum, ben goldaþý savunuyorum.bunu sende iyi biliyorsun
Biz kul hakkýný alabilmek için goldaþý savunmak zorundayýz, goldaþa uygulanan hukuka aykýrý iþlemler yöntemler kaldýrýlarak Goldaþ derhal borsaya alýnmalýdýr.
Biz küçük yatýrýmcýlarýn birikimleri üzerine kurgulanmýþ oyunun bizler farkýndayýz
Goldaþ oyunu hiçbir zaman kapatýlamaz ve bizim sesimizde kul hakký düþmanlarý tarafýndan kesilemez.
GOLDAÞ BORSAYA DÖNMELÝDÝR,
Goldaþ'ta gerçekten hissesi bulunan saygý deðer ortaklarým.Ýçinizde bu iþlerde profesyonel olanlarýnýz muhakkak vardýr.Ýngiltere'deki mahkemeyi kazanmýþýz eee tazminat almadýk mý? Bu tazminat, borçlarýmýzý ödemeye yetnez mi? cass67 arkadaþýmýzýn söylediklerine bir kulak verelim bence.Konuyu irdelemezsek tamamen tarih olacaðýz.Birbimizle burada atýþmanýn gerçekten madur olan hiçbirimize faydasý yok.
Birileri kendisini buranýn aðasý paþasý sanýyor. Fýrsat vermiyor ki fikir paylaþalým Adam patronlarýn sopasý gibi gelenin kafasýna pat vuruyor. Þizofren düþmanlar yaratýyor kendince onunla muhatap olmak istemiyor kimse mecburiyetten savunma hakký doðuruyor buda böyle uzayýp gidiyor. Dümbeleðin pes ettiði gün birþeyler olacak demektir hepimiz için olumlu þeyler o gün baþlayacaktýr. Dümbelek demek patron demek
Herkeþ Hayin herkeþ düzenbaz
Kardeþ dumbelek yazsa ne olur yazmasa ne olur.
Þirket iflas etmiþ kottan çýkmýþ.
Dumbelekin haklý olduðu tarafta var bu SPK.nin blanco okuyamamasi vede satmasý gereken hisseleri bloke etmemesi
Zamanýnda bu þirket BIST 100 deydi.bu SPK.ile sermaye piyasasý biryerde gitmez
Yeni maðdurlar yaratýlmaya devam eder.
Son örnek eski SPK.baskaninin oglununsirketi en güzel örnektir.
Saðlýkla kalýn
Terminator gibi Yalinkayanin Tetikcisi. Belli ki AVRASYA da ceza almis onun yuzunden.
Arkadaþlar ben bu hisseyi iki neden ile aldým. Ýlki 2012 de 9 aylýk bilançoda 20 trilyon kar açýkladý þirket, ikincisi de 31.12.2012 tarihinde Mali ülkesinde Fransýzlarýn çalýþtýrdýðý altýn madeninin yapýlan bir anlaþmaya göre Goldaþ þirketine devredilecekti haberini öðrenmiþtim. Ancak her nedense 21.12.2012 tarihinde demokrasi beþiði Fransa Mali ye askeri operasyon düzenliyor ve 27 Aralýk 2012 de Malide sýký yönetim ilan ediliyor....Tabiki sýký yönetimde de tüm uluslar arasý anlaþmalar askýya alýndýðýný öðrendim ve o günlerde de hissemiz tepetaklak aþaðýlara geldi ve satamadýk tabiki sonra da malum kapandý tahta....Hepimiz maðdur olduk...Bunlarý dün gibi hatýrlýyorum... Ama elimizden gelebilecek bir þey varmý bilmiyorum, ama gelmiyor. Eðer bir birimiz ile bundan sonra yapabileceklerimizi paylaþabilirsek emin olun birbirimize daha çok destek oluruz, þimdi den teþekkürler....
Yer Ýmleri