Originally Posted by TIFIL iki dünya lideri karşı karşıya bakalım kimin dediği olacak saat:18,45 ten sonra
Originally Posted by TIFIL iki dünya lideri karşı karşıya bakalım kimin dediği olacak saat:18,45 ten sonra oval ofise gelişte görücen basına kapalı , basın açıklaması yok gece uçaktan twete atılır yada havaalanı .
Originally Posted by sindoma53 oval ofise gelişte görücen basına kapalı , basın açıklaması yok gece uçaktan twete atılır yada havaalanı . Basın toplantısı olsa bile soru cevap olacağını sanmıyorum. Kısa bir açıklama yapar liderler. Teşekkürler soru almıyoruz gibisinden.
Originally Posted by EGEDUK Basın toplantısı olsa bile soru cevap olacağını sanmıyorum. Kısa bir açıklama yapar liderler. Teşekkürler soru almıyoruz gibisinden. basına kapalı olmasını olumlu gören gazeteciler var nedeni basın önünde Trumpın şaftı kayıyor ne dediğini bilmiyor anla işte
Originally Posted by EMLAK ekimi cortladık ... 3 gün kala yakın vade shortlanırmı yaw. senin ölmene gerenk yok.. yaşadığını anlamaman için. hayattayken bilen çalışmıyoru beyin.
amigoorhan dün ak yatırım geldi satışı 1 milyar geri aldı , bugun hsbc bıyıklı geldi satışa 1 milyar geri aldı
Originally Posted by sindoma53 amigoorhan dün ak yatırım geldi satışı 1 milyar geri aldı , bugun hsbc bıyıklı geldi satışa 1 milyar geri aldı Bir hareket olursa genelde 17:30 sonrası. Flat girdim.
Amerikanya niye düşmüş...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Forum Rules
Yer İmleri