Bence halkbank a Bi çorba gelecek
Zamanı belirsiz ama önce birseyler daha yaptircak
Öyle bir ticaret olmaz
Herseyi aldı adam
Bi çorba atacaktır mutlak
Bence halkbank a Bi çorba gelecek
Zamanı belirsiz ama önce birseyler daha yaptircak
Öyle bir ticaret olmaz
Herseyi aldı adam
Bi çorba atacaktır mutlak
Umuda devam...
....................
Matriks Haber
@MatriksHaber
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(ABD)Somut adımların atılması için gerekli teknik görüşmeler yapılıyor. Umarız hem F-35 konusu çözülür, hem de CAATSA yaptırımlarının kaldırılması sağlanır" - AA
Yeni anne olan genç sanatçı ifade için beklerken zor anlar yaşadı
Bu sabah saatlerinde İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Şube Müdürlüğü'nün başlattığı soruşturma kapsamında 19 ünlü isim 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak' suçundan ifadeleri ve kan örneklerinin alınması amacıyla İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Bir ay önce doğum yapan Meriç Aral'ın ifade beklediği sırada sütü akmaya başladığı ve oyuncunun jandarmadan süt pompası talep ettiği öğrenildi.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Gönül Tol
@gonultol
·
3d
Azerbaycan dönüşü Erdoğan Halkbank ile ilgili bir soruya şöyle yanıt vermiş:
“Sayın Trump gerek Amerika'daki temaslarımızda gerek son telefon görüşmemizde “Halk Bankası'nın problemi bizim için bitmiştir†dedi. Tabii bu önemli bir siyasi irade beyanıdır, bizim için de kıymetlidir. Diğer yandan, tamamlanması gereken bazı süreçlerin olduğunu da biliyoruz. Temennimiz, bu süreçlerin bir an önce olumlu şekilde neticelenmesidir.â€
Alıntı
Gönül Tol
@gonultol
·
12 saniye
Reuters'ın Halkbank haberi, benim yorumlarımla birlikte https://reuters.com/world/turkey-fLo...ay-2025-10-07/
almalarının nedeni bu ama hala trumpın bu emlak ağzını yiyorlarsa birşey söylemiyorum![]()
Geçen hafta ekmeğe zam gelmişti 20 tl olduydu, ne olduysa zamdan sonra oldu geçen gün bizim fırıncılar kavgaya tutuştu, komşu mahalledeki fırıncı şak diye ekmeğin fiyatını indirdi, ona nispet olsun diye bizim mahalledeki fırıncıda şak diye fiyatı biraz daha düşürdü, diğer fırıncılarda kavgaya karışınca cümbür cemaat konu komşu tüm mahalleli 1 haftadır bedava ekmek yiyoruz, 200 gr ekmek 7.5 tl den gidiyi, bakalım nolcuuk
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri