Burada siyasete dair yazdıklarım benim şahsi görüş ve düşüncelerim değil.Ben 40 yıldır,toplum,devlet,siyaset ve bunların birbirleriyle ilişkisi üzerine gözlem ve analiz yapıyorum.Benim yazdıklarım gözlem ve analiz.Beğenirsiniz beğenmezsiniz,işinize gelir gelmez orasını bilmem.

Kimseyi bilmeden bir kalıba sokmayın diyeceğim ama burada böyle bir şey mümkün değil.Buna da alıştık zaten.

Muhtemelen ilk hatırladığım seçim 1983 seçimleriydi.Mahallede sokak aralarında parti arabaları müzik eşliğinde gezer boroşür atarlardı.Bizde küçük çoçuktuk bunları toplardık fakat siyasete dair bir şey bilmezdik.O yıllardan bügüne değin köprünün altından çok sular aktı.

En son hatırladığım 2023 mayıs seçimleri.Seçimden sonra bir daha oy kullanmaya tövbe/ yemin ettim.Ondan sonraki ilk yerel seçimde hanıma ve oğlana eşlik ettim okula kadar.Sandık başına gittim ama oy kullanmadım.Ben son seçimde hem dersimi aldım hem de son altın vuruş tecrübe mi kazandım.

Bana 40 yılı özetle ya da yazdıklarının altını doldur dersen tek cümle kurmam buradan.Söz uçar yazı kalır....Gel konuşalım....