Gecenin bir yarýsýna kadar zýkkýmlandýn sonra da gelip bunlarý yazdýn..
Sen kim OSMANLI'yý anlamak kim... Hadi lan ordan ...
Alevi kimliðini ayyaþ kafanla burda depreþtirip Osmanlýya, Yavuza laf atýyorsun..
Bir bok bilmeden etmeden..
Çok þey yazardým da bu yazýnýn üstüne.. %95 senin kafanda olduðu için buradakilerin, anlamý yok..
Þimdi geleceksin hakaret edeceksin, küfür edeceksin (forum ve yönetim sizin), þimdiden hepsini sana iade ediyorum..
MARMARALI
Kuzu emmi haklýsýn bende viob yok. Ben buradaki esprileri okurum arada dalda geçerim. Maksadý aþýp sizi kýrdýysam özür dilerim. Ben öyle kýrýcý biri deðilim ben muzip biriyim. Yaramazlýk yaparým
Sevgili kuzu üstat. Pek çok konuda bilgili birisiniz. Sevgi insanýsýnýz, mert bir adamsýnýz bunlara da da þahit oldum. Ancak sünni, þia konusunda yazdýklarýnýz ve cumhuriyetin kurucusu Atatürk'e peygamberlik sýfatý yakýþtýrmanýz akla ziyan. Bazý konular vardýr ki forumlarda üç beþ cümle ile tartýþýlmayacak kadar derindir. Ýnanýyor ya da inanmýyor olabilirsiniz herkesin kendi tercihi. En azýndan inananlara saygý göstermek gerekir.
Not olarak ekleyeyim cübbeli ehli sünnetin temsilcisi deðil. Cübbeliyi ya da baþka bir þahsý eleþtirecekseniz ehli sünnete mâl etmeden eleþtirin.
Sonuna kadar katýlýyorum doðruyu söyleyince ve iþlerine gelmeyince kpk gibi saldýrýyorlar sn. Kuzu biatçý bir toplum gerçekle yüzleþmek istemiyorlar. Bu halk muhteþem yüzyýl dizisinden öðreniyor kanuni yavuz vs olaylarý öylede bir toplum okuma yok kulaktan ondan bundan duyma vs. boþver gitsin.
Yer Ýmleri