YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
topic actim....MAL ALIN....HEDEF FEYZA-2 dedim....9000 endekste....
geldiler.....
"ufurukcu"
"salliyor"
"goygoycu"
dediler....
bircok insanin mal almasina engel oldular....vicdanlari sizliyor mu....yoooo isleri bu.
ne yaptim.....14 180 e geldik....
YALATTIM....
neyi....
yukarida soyledikleri herseyi....ve DASHAKLARIMI....YALATTIM.
ONUN UCUN.....bana kuzu derler....
cok iyi YALATIRIM.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Sn. Kuzettin Kuzani Gavs hazretleri, yoksa sende mi badeleyin şunu uçurucam modunda iken müridlerin yanlış yaptı da yardırıyorsun ortalığı.. Sonuçta sana Evliyaullah diyorlar işte bari badeletmeseydin yahuu..
YAW SUHEYL....
unutmusum onu...
bunda sonra...."ufurukcu"...."salliyor"...."goygoycu" diyenleri....BADELIYECEGIM.....
Kuzu emmi bu işi iyi yapıyor..yalayası geleni boşçevirmez kendileri..bu işin gavsı..günaha mı giriyoruz bilmiyorum dini terimler biraz tehlikeli kuzu emmi .. çarpılmayalım sonra
guzum, 15 den %20 düzeltme olmayacakmı?
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
4 dolar kafadan çıkan rakam değil..haa piyasa yapıcı illa o noktada tokatlamayabilir, aha kırdık der sonra çakar gözüne..ya da aha elleyecez az sonra der çeker donunu aşağı..ama o bölge aşılması gereken eşik değer, geçmişte ve şimdi önemli yer..
senin kaat o ana kadar çıkmaz tam da o anda mesela %20 yapar ve çakar gözüne..bunlar olacak tabii..herkes aynı çuvalda olmayacak, zamana yayacak üst akıl..
ama 5 dolar çok daha önemli yer bana göre..daha çok olmalı oynaklık..
ve kuzu emminin 8.5 doları..bunu çoğu kimse göremez..
bu yüzden bu işin gavsı kuzu emmi..değerini bilin emmimin
Yer İmleri