YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
üstadým, bu geliþmeleler doðrultusunda 11.800 olasýlýðý senaryo dýþýnda mý kaldý..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
YOUNG TURK....adini beyinlerine....altin ve gumus suslemelerle yazdim....petrol shortla....ismimi iyice parlattim.....
gariiiiii.....BENI UNUTMALARI IMKANSIZ.....cepleri feciii doldu....24 saat icinde oldu....hepsi.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Ons altýn için 4.400 hedefi verdiðinde Allah biliyor ya pek ihtimal vermemiþtim. Bu yüzden tebrikler.
Þimdi de 3.600 hedefini koydu, bakalým, göreceðiz.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðil, tamamen kiþisel görüþlerimdir. Al, Sat, Tut kararlarý tamamen okuyucunun kendisine aittir. Buradan kimseye yatýrým tavsiyesi verilmez.
Türk Atasözü : "Kelin ilacý olsa baþýna sürer."
Yer Ýmleri