Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bana hiçbirşey gelmiyor…
Strive for perfection in everything you do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it.
Henry Royce
tamam.....yeniden bir liste yapalim.....
115 kisi var....gelin dedim....geldiler....
Bu başlığı şu anda 115 kişi okumaktadır. (15 üye ve 100 ziyaretçi)
kuzu, 3520, AKBABA, çıtak, D83, deptors, ESCOBAR, esozcan, guerra, kelmiker00, nurettinduzenli, pavel, rust, stefano, titanp4
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
yaw iki veya uc serserinin yuzunden....ne hale geldik....aciga yaziyorum....KUFREDIYORLAR.....arkadaslarim karim....bu ne yaw deyip....yazma diyorlar....
Yaz kuzu yaz, yıllardır seni ve bir kaç kişiyi daha sessizce okur izlerim. Taa 2000 lerin başından beri. Yaz sen. Bilen bilir.
Yer İmleri