Ne leþ bir ulkemis bu yahu
Akp Turkiye sinden daha beterler
Abd hisse.net savunma bakaný deniz43 görmesin bunlari
Ne leþ bir ulkemis bu yahu
Akp Turkiye sinden daha beterler
Abd hisse.net savunma bakaný deniz43 görmesin bunlari
sira WAR BAKANI hegsette.....onuda gorevden alacak....
adam bakan olarak dediki....."BU ISLAMA KARSI YAPILAN BIR HACLI SEFERIDIR".....
bu cumlesi.....SUNNI-SII dunyasini birlestirdi.....CIHADA cikmalari an meselesi....diyorlar.
tarihten ve bilgiden yoksun bu kerizzi gorevden al.....baskisi tavanda suan.........
cecen lider KADIROV....CIHAD cagrisi yapti IRAN in yaninda....onbin kisilik bir ordu hazir dedi.....
afganistan....pakistan....hindistan musluman liderler....CIHAD CAGRISI YAPIYORLAR.....
bizdeki bazi hocalarda ISRAEL yaninda CIHAD cagrisi yaptilar ama....fecii tokat yeyince sustular....MOSAD AJANLIGI NEDENIYLE.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BU YUZDEN SATTIM....HORIZANTAL GENISLEME-2 devrede....cin ve rusya yapacak....IRAN yapiyor gorunecek....SIBER SALDIRILAR....
TARIHSEL OLARAK....iran a saldiran butun IMPARATORLUKLAR cokmustur....
AMRIKI IMPARATORLUGU.....iran da tuzakta....tumu bir olup....AVRUPA DAHIL....cokmesini....en azindan feci bir tokat yemesini sagliyacaklar....cin...urus....avrupa....tum musluman halklar....yoneticileri degil....HALKLAR....
bu siber saldirilarda....avrupa....TRUVA ATI....kapilari acacak.....
TRUMP i oyle bir hale sokacaklar ki....keske....BUYUK TURK IMAM....ayetullah ALI KAMANEY yerine ben olseydim....uyanamadim....adam acikca....saklanmiyarak GELIN BENI OLDURUN dedi.....oldurdum TUZAGINA dustum....meger adam kendini KURBAN EDIP BUYUK BIR UYANISI SAGLIYORMUS....diyecek.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emmi öyle de böyle de bu abd endeksleri bir türlü düþemiyor
Abd de borsaya Allah gibi tapýyorlar
Buffet bile yanýldý kaç aydýr nakitte izliyor
kuzu abi iyi günler piyasada bir devalüasyon durumu konuþuluyor.Böyle bir durum seçimden önce olamaz diye düþünüyorum.olursa nasýl hazýrlanmalýyýz.Mehmet þimþek londrada para aramaya gitti.yani böyle bir durumda senin deyiminle vurguna nasýl hazýrlanmalýyýz teþekürler abi .
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bugün (3 Nisan 2026) itibarýyla durum
27 Mart verisi en güncel haftalýk açýklama. Buna göre:
TCMB'nin brüt toplam rezervleri 155,3 milyar dolara;
bunun içinde döviz 55,3 milyar dolara ve altýn 100 milyar dolarýn biraz üzerine geriledi.
ÝRAN Savaþýnýn baþlamasýndan bu yana toplam kayýp 55 milyar dolara ulaþtý.
Doviz Bu, zirveden yaklaþýk %26'lýk bir erime demek sadece dört haftada. (claude.ai)
YORUM......DOLAR-TL.....
turkiyenin uyguladigi ORTA VADELI PROGRAM......yuksek tl faizi ve dusuk kur yukselisi.....YENI REALITELERLE......SURDURULEMEZ DURUMA DUSMUSTUR.....PETROL 70 e gore ayarli bu durum.....PETROL 100 ve orada kalmasi halinde.....DOLAR-TL de bir duzeltme gerekir.....yani bir DEVALUATION makro nedenlerle gerekli hale gelmistir.....
bu yuzden.....BORSADAN CIKTIGIM PARA.....bir sure DOLARDA YATACAKTIR.....
NOT....kuzu gelecekte yasar.....10 adim sonrada.....
Yer Ýmleri