YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bist aþýrý kontrollü emmi
Dün bunu canlý yaþadýk petrol artý 10 dünya yýkýlýrken bile düþürmediler
Þimþek ve ekibi Londraya gitti yine þapkadan bir tavþan çýkarýp ralli yaparlar diye hissediyorum ama sen daha iyi bilirsin
kuzu hocam dolar/tl yaklaþýk ne olmalý sizce? tþk.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
ORTA VADELI PROGRAMLAR....adi ustunde orta vade....ORTA VADE DOLDU....ve enflasyon hala resmi rakkam yuzde 30.9 ilan edildi.....
simsek....londrayi birak....AYA GITSE.....BU DEGISMEZ....para sahibine gidiyor....dunyanin en zeki adamina....
o adam....her yil turkiyeden yuzde 25 dolar faizi aldi.....3 yil surdu bu.....
artik ne diyecek simsege.....
ANAN GUZEL MI SENIN diyecek.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sana ve vatandaþlara güzel bir hikaye daha sunalým
Bursa KORUPARK AVM arsasý..
Uzun zaman sayýlmayan bir zaman önce kömür iþletmelerine ait, yýkýlýyor, kamulaþtýrma, devirler falan, satýlacak..
emsal 1/1.. yani 10.000 m2 arsa ise.. 10.000 m2 inþaat izni ..
Tanýdýðým ve görüþtüðüm bir bURSA'lý muteber iþadamý talip oluyor..
Hesap /kitap ..Kurtarmýyor..
Yok der, S. Abi.. buradan kazanamayýz.. VAzgeçiyor..
bir baþkasý diðer falan filan .. hepsi vazgeçiyor..
Sonra ne oluyor?
TORUNLAR Ýnþaat /Mr. Aziz TORUN Geliyor... Burayý alýyor..
emsal 1/5'e yükseltiliyor... dahasý 1/7'ye...
ve KORUPARK AVM ve Residence falan filan ne varsa yapýlýyor..
O zamanki Baþkanlar, parti baþkanlarý hepsini biliyoruzz..
Kime ne ödendi ..Onu da bilmeyen YOK!..
Bugün TORUNLAR GYO günlük 35 milyon TL kira geliri alýyorsa, Sistemi iyi bildiklerinden..
Neyse bu kadarlýk yeter..
(....Ha Bursa Belediye Bþkaný çakal CHP'li Mustafa BOZBEY'de
kendi baþýna bir sistem kurmuþ.. KArýsýný da VAkýf'ýn baþýna..
geleni/geçeni haraca kesiyor..
Akrabalarýnýn üzerinde de,aldýklarý daire ve komisyonlarý 6 þirkete paylaþtýrmýþ..
Beceriksiz bir tip..Yüzüne gözüne bulaþtýrdý..
FARUK ÇELÝK ve KARDEÞÝ ile yaptýklarý iþleri O'nu kurtaracaðý hesabýný yapýyor..
Biliyoruz da, hesap BAðdat'tan döndü.. Geçmiþ ola...)
Benim kýz da dersaneye gider sabah 8 de gidip 22 de geliyor. Aylýk 1000 TL cep harçlýðý veriyorum abonman çýkarttým öðlen evde yiyecekti. Çok vakit kaybý oluyor diye eve gelmiyor günü Ramazan dahil simit poðaça ile geçiriyormuþ. Kýzým niye böyle yapýyorsun hasta olacaksýn dedim. 1000 TL ile ancak böyle oluyor dedi. Bende o cep harçlýðý yemek parasý deðil dedim isteðin kadar al dedim. Bu arada mobil kapýcý berber sürekli borç istiyor yok çocuða bayramlýk alacam yok bu. Bende durumu anlattým onlara.
Yer Ýmleri