Zaten caponlar hitlerin müttefikiydi,havaii baskınında havaiyi gözden çıkartmıştı ABD,çünkü bahane üretmesi lazımdı caponyaya atom atması için,capon kamkazileri gemilerin bacasından girip amerikanın tüm donanmalarını dağıtmıştı,adamlar harakiri ustası,bir can bir gemi,ayni taktiği biz kıbrıs savaşındada kullandık,olası bir abd saldırısı için kamikaze subaylar seçilmişti,6'cı filo yerinden oynayamadı donanmanızı suya gömeriz çanakkaledeki gibi caponların yaptığı gibi dedik,yerinden oynayamadılar,ama intikamlarını ambargo uygulayarak aldılar ecevitede melun memurlar oy vermedi,ondan çoğu memurları hiç sevmem ecevit seçilemedi,demirel hükümeti bocaladı 78 yılında tekrar oy aldı ecevit,ama onuda vurdu ambargo,tetikte abd destekli bekleyen evren darbe yaptı,işte o zaman SSK HAZİNESİ TALAN EDİLDİ,PEŞİ MALUM ÖZALDA SON DARBEYİ VURDU,biraz konuyu dağıttım,çünkü öyle gerekiyordu gerçeklerin bilinmesi için,10 sene bakanlıkta bulundum 80 öncesi,ordu ile sıkı fıkıydım iç işleri dahil,genel kurmayda hareket daire başkanlığında çoklarını tanırdım subayları vs,ozamanlarda vardı şimdi bu zamanlarda vardır,bu zamanların lideri tam piskopat amerikanın harfiyan emrini uyguluyor siyasal islam adına herşeyi yapıyor...

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri