Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 38/308 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 2509 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Sn şeref yapay zeka olmadığını topigin eski bir müdavimi olduğunu söylemiş.benimki sadece bir tahmindi,demek ki yanılmışım.kendisinden özür dilemem gerekiyor.merak ettiğim bir hususta bizleri aydınlatırsa çok sevinirim.yazilarinizda yapay zekadan yardim aliyormusunuz.

Sn desideronun yapay zeka olsaydınız bile farketmezdi görüşüne ise tam katılmıyorum.bu zaten tartışılan bir konu yapay zeka hemen her alanda insanın yerini alıyor,bu çok tehlikeli bir süreç.bir müddet sonra insana pek çok alanda gerek kalmayacak.bence o süreç yavaslatilmali veya durdurulmalı diyeceğim de bu da artik pek mümkün değil.yapay zeka artik bizden zeki.bu forumda sn şerefi konu dışı tutarak yazıyorum,bir yapay zeka gelip bizle sohbet etse anlamamız mümkün olurmuydu ondan bile emin değilim.yapay zeka anlaşılmamak icin insana özgü hataları bilerek yapabilir ve tam bir insan gibi yazabilir konuşabilir.3 yil önce iq su 167 idi ,bu aslında 3 yil önce bile dahi düzeyinde bir zeka ile karşı karşıyay dik demektir.su anda yapay zekanın zeka düzeyi insanlara uygulanan testlerle bence ölçülemez.topikte diyelim 20 tane yapay zeka geldi 20 kişi de bizleriz.ne bileyim o sohbet artik insanı bir sohbet sayilir mi.yapay zeka bence tehlikeli.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn desideronun yapay zeka olsaydınız bile farketmezdi görüşüne ise tam katılmıyorum.bu zaten tartışılan bir konu yapay zeka hemen her alanda insanın yerini alıyor,bu çok tehlikeli bir süreç.bir müddet sonra insana pek çok alanda gerek kalmayacak.bence o süreç yavaslatilmali veya durdurulmalı diyeceğim de bu da artik pek mümkün değil.yapay zeka artik bizden zeki.bu forumda sn şerefi konu dışı tutarak yazıyorum,bir yapay zeka gelip bizle sohbet etse anlamamız mümkün olurmuydu ondan bile emin değilim.yapay zeka anlaşılmamak icin insana özgü hataları bilerek yapabilir ve tam bir insan gibi yazabilir konuşabilir.3 yil önce iq su 167 idi ,bu aslında 3 yil önce bile dahi düzeyinde bir zeka ile karşı karşıyay dik demektir.su anda yapay zekanın zeka düzeyi insanlara uygulanan testlerle bence ölçülemez.topikte diyelim 20 tane yapay zeka geldi 20 kişi de bizleriz.ne bileyim o sohbet artik insanı bir sohbet sayilir mi.yapay zeka bence tehlikeli.
    31 & 69 testine tabi tutarız abi sen merak etme bizde çareler tükenmez.

Ha bu arada sn şeref beyin vücudun nakledilen organı reddetmesi benzetmesini farkettim ,aman ha aklına bu tarz bir şey gelmesin.bizim topik benim yillardir takip ettiğim son derece demokratik düzeyli bir tartışma mecrası.buradaki arkadaşlardan pek çok şey öğrendim.sn şeref de yapay zeka ile kiyaslanabilecek düzeyde kapsamlı bilgiler verebilen bir forumdas.bu kadar düzeyli bilgiler veren birini kişisel olarak benim reddetmem mümkün değil.bu arada tinaz forumdasla genelde tartışırız ama doğruya dogru ekonomik analiz işini iyi bilir.ben de onun yazılarından etkilenerek yüklü miktarda lidfa aldim halen de baya bir kısmını taşıyorum.lidfa konusunda ne düşünüyor ben de merak ediyorum.uzun süredir lidfanin tadı yok.

5. Kız dersanenin en iyiler sınıfında derece olarak ondan iyi bir kişi varmış. Hedefimiz dişçilikti dişçilik okumak alet edevat olarak birax pahalı dediler hedefi tıp fakültesine çevirdik.

6.  Alıntı Originally Posted by ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    kız dersanenin en iyiler sınıfında derece olarak ondan iyi bir kişi varmış. Hedefimiz dişçilikti dişçilik okumak alet edevat olarak birax pahalı dediler hedefi tıp fakültesine çevirdik.

Slm.....allah nazarlardan korusun....babasına çekmiş yeğenimiz....!!!!!!!!!!!!

Kız evladı her daim babanın fotokopisi....!!!!!!!!!!!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    20,050
    Bugün deniz gezmişe idam emrinin verilişinin yıldönümüydü,idam emrini veren hakiminden yemek yerken boğulması ilginç,mahir çayan içinde idam edilmesi lazımdı demiştir,bu çocuklar önce Atatürkçüydü,ama sistemi demekki hakim hiç okumamış,hukuk okumadan önce bunu okusa iyiydi yani doğruluğu,bu çocuklar ABD'ye karşıydılar,neymiş kominist sempanizmanıymış,peki öcalan sempanizmanlar ne olacak,onun meclise gelmesi için can atıyorlar,deme lafım yok onların yönü belli yüzüde belli,kurt postuna bürünmüş kuzu sayılır,peki yönü belli olmayan dış güçlerden emir alan milliyetçi görünen ak ve mhp ne olacak ?...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    20,050
    Kapalı Çarşı'da tarihi olay! '1974'ten beri ilk kez yaşıyoruz' Satışlar durduruldu: 'Dükkandan çıkan kazanıyor'

3 sene sonra teneke fiatını görmüştü yani 77 yılında,80 yılındadarekor artış,şimdi onun çok üstünde 2000 yıl başlarını saymasak,neyse bekleyip görmek lazım...

https://www.hisse.net/haber/kapali-c...azaniyor-23149

Sayfa 38/308 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •