İtetapar hoşunuza gitmediyse "İtperest" diyelim olsun bitsin, boşverin yahu itoğlu itler ne derse desin.
Ben birazdan sokağa çıkıp tapınacak bir it arayacağım, karnı açsa doyurup ayin yapacağım.![]()
İtetapar hoşunuza gitmediyse "İtperest" diyelim olsun bitsin, boşverin yahu itoğlu itler ne derse desin.
Ben birazdan sokağa çıkıp tapınacak bir it arayacağım, karnı açsa doyurup ayin yapacağım.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Devalüasyonun rutin olduğu kapalı ekonomilerde en iyi yatırım Altın ve arsa dır.
Zira deval seven ülkelerde bu iki yatırım aracının orta ve uzun vadede fiyatında spekülasyon yapacak güçleri yoktur.
Yoksa yerel paraları satın alma gücü olarak her daim kaybetmeye mahkumdur.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Pazarda gördüm, 1 TL nın çok uzun süre yerde ve sahipsiz iken halde hiç kimsenin yerden almaması bir ülke için ne acı verici bir şeydir.
Paradan 6 sıfır attık...
Hala 10 TL nin bile hiçbir satın alma gücü yok.
100 TL eski 1 TL gücüne inmiş.
Yani 2 sıfır şimdiden çöp olmuş.
Umarım seçim sonrası, IMF değil Ankara kriterleri, ACI REÇETE İÇECEĞİZ diye bir sıfır daha gitmez.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Maalesef bende yerlerde bir sürü bozuk para görüyorum insanlar eğilip almak için bile tenezzül etmiyor. Hayaldi gerçek oldu tak parti Takar.
Ben yakın zamanda kontrollü bir devalüasyon yapılmalı diyorum. 60 şu an iyi bir rakam. Yoksa ülke ithal cennetini bile geçecek. Bir sürü sektör durdu ve devamı gelecek gibi.
Teşekkürler ak parti teşekküler reis.
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Bizim sitede daha önce 8 dairede Suriyeli kalıyordu şuan 5 daire de Suriyeli var. Eğer işçi ise bir evde tek aile olarak kalmıyor aynı ortamda amca yeğen ya da evli iki kardeş kalıyor. Şuan Suriye'de kiralar 180 USD imiş. Harıl harıl ev yaptırıyor ya da evini tamir ettiriyorlar. Benim konuştuklarım bağlasan durmayız diyorlar. Bir kuruyemiş ticareti yapan var onunla konuşmadım harici hepsi gidecek
Bu forumda bir abiye özelden sordum akp gitti CHP geldi ne olur dedim kriz olur IMF ye gideriz dedi. Bende ya IMF ye gideriz ya da IMF ye yakın politika uygulanır. IMF politikası nedir. Emekli ve memur maaşı düşer memur sayısı azalır diye başlıyor ortalama on yıl sürmüş IMF politikası
Yer İmleri