CHP sloganı - Yok tek başına kurtuluş, hepimiz birlikte uçalım- gibi bir şey vardı.
Bundan 15 yıl önce yeni emekli olduğumda , bulunduğum yerdeki CHP örgütüne bir kaç kez giderek ortama bakmıştım. Genel de ihtiyar bürokratların yönetimde olduğu, diğerlerinin de kendine göre ufak ünvanlarla övündüğü bir hava vardı. Tanıdık bir kaç yönetici arkadaşla bu konuyu tartıştığım da ; zaten iktidar olmak gibi bir dertlerinin olmadığını söylemişlerdi. Ondan sonra uzak durdum.
Hangi örgüt olursa olsun birinci öncelik , örgütü ileriye taşıyacak bir taban gençlik yetiştirmek olmalı. MHP ve AKP bunu başardılar. Sn.İmamoğlu da bu konuda çok yetenekli ve gençlerle çok ilgiliydi. Zaten popüler olması gençlerin sosyal medya da ve mitinglerde enerjileri sayesinde. Maalesef İmamoğlu ' nu da partideki ihtiyarlar yaktı!
Şimdi, oturduğum mahalle de CHP temsilciliği diye bir yer açıldı. Yine hep yaşlı kadınlar ve sürücülük yapan bir kaç yaşlı erkek. Mahallede yaptıkları hiç bir etkinlik yok. Kapılarının önünden geçenlere seslenerek parti reklamı yapıyorlar. Üyelik için teklif ediyorlar. Onlara da söyledim. Bu iş böyle olmaz, evlere gidin. Cami önlerine gidin, mahallede ki yaşlıları ziyaret edin dedim. Misal; Belediye zaten CHP de, mahallede çöpler rezil durumda işte fırsat düzelttirin ve reklamını yapın.. Sinekle mücadele edin...İnsanların yaşamına dokunun. Yoksa sadece fakirlik üzerinden yürürseniz bu iş olmaz.
https://tr.euronews.com/2026/05/15/i...mayi-planliyor
İran devrim muhafızları hükümet üstü gibi bir şey..Biraz daha şımarırlarsa internet kablolarından ücret alır bunlar..eh 15 milyar dolar az değil..bence iyi de olur..
Migros'ta Tekirdağ Altın Seri 100 lik
1.519 tl
Rakı,Şarap bazı bira çeşitleri viskide de indirim varmış.
Ben kullanmıyorum.
Sadece sınıf arkadaşlarım var. 4 kişi her yıl buluşuyoruz 3 gün. O günlerde masada alkollü ne varsa içerim.
Bu yıl nasip olursa 45. yılımız.
Rasim'in işi zor bir müddet misafir kalacak gibi duruyor, yoksa bu kadar afişe edip kendi yandaş yazarlarına konu ettirmezlerdi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Rasimciğim epey uzunca süre misafir kalırsa, artık kösele olmuş suratı pamuk gibi olur, hem de götü göbeği yerine gelir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri