Adam resmen havaya girmiş mini seçimde,dediği laf milletimiz cevabın sandkta verdi,acaba neyin cevabını verdi ben onu anlayamadım,ülkeyi CHP'mi yönetiyordu ?ülkeyi onlarmı batırmış![]()
Adam resmen havaya girmiş mini seçimde,dediği laf milletimiz cevabın sandkta verdi,acaba neyin cevabını verdi ben onu anlayamadım,ülkeyi CHP'mi yönetiyordu ?ülkeyi onlarmı batırmış![]()
Resmen çaresizlik,ülkeyi batır beni yargılamasınlar diye CHP'yi kılçıkoğluna böldür şimdi gel umutlan..zaten soyunu sopunu yazmaya gerek yok herkes öğrendi![]()
Döviz ağırlıklı fonum altın fonundan %50 aşağıdaydı,şimdi tam tersi oldu![]()
TBMM:
“Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun 09.06.2026 tarihinde gerçekleştireceği grup toplantısı öncesinde TBMM Yerleşkesi giriş kapılarında oluşan ciddi güvenlik riski nedeniyle, İçtüzüğün ilgili hükmü doğrultusunda grup toplantısına ziyaretçi alınmayacaktır.”
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mansur Yavaş : Sayın Kemal Kılıçdaroğlu,
Siz, Cumhuriyet Halk Partimizin uzun yıllar Genel Başkanlığını yapmış, partimizin en zorlu dönemlerinde sorumluluk üstlenmiş önemli bir değerimizsiniz.
Bugün yaşanan süreçte de milyonlarca CHP’li, sahip olduğunuz tecrübe ve devlet adamlığı birikimiyle sağduyulu bir yaklaşım göstermenizi beklemektedir.
Partimizin kurumsal kimliğinin korunması, örgütlerimizin ve seçmenlerimizin daha fazla üzülmemesi, Meclis çatısı altında ve kamuoyu önünde istenmeyen görüntülerin oluşmaması hepimizin ortak sorumluluğudur.
Bu nedenle, CHP’nin birliği, kardeşlik hukuku ve geleceği adına atacağınız her yapıcı adımın toplumda karşılık bulacağına ve partimize güç katacağına inanıyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi hepimizin ortak evidir. Bu evin zarar görmemesi için göstereceğiniz hassasiyet, yalnızca partililerimiz tarafından değil, demokrasiye inanan tüm yurttaşlar tarafından da takdirle karşılanacaktır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kemal Kılıçdaroğlu meclisteki grup toplantısına katılmayacak , 13:30’da genel merkezde olacak
vay arkadaş 150-200 bin ev tadilat masrafları neMezevenk müteahhitten şimdiki 2dairelik binamı 700 küsur bine almıştım 6 yıl önce .Onda da iskanı geciktirdiği, bazı eksikleri tamamlamadığı için 60 binini daha kesmiştim. O değil de yakında evi olanlar daw tadilat parası verememeye de başlar ... Sonra heryer döküntü ev dolacak . Hazır konu gündemdışıyken aramızda eminevim , şu evim bu ev finansmanım kanallarıyla ev alan oldu mu son 1-2 yılda
Yer İmleri