Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
Zehirlenen ailede kumpircinin, midyecinin peşine düşmüşler buraya kadar tamam, emme bu aile Bezmialem üniversite hastanesine gitmişler, anne ve babaya serum bağlanıp çocuklar Çapa hastanesine yönlendirilmiş.

Eğer midyecisi, kumpircisi bir şekilde zehirli gıda satmış dahi olsa, Bezmialem hastanesi % 99.99 suçludur, zehirlenmenin şaka olmadığını en iyi onların bilmesi gerekirdi.

Yahu olayı takip etmiyorum ama gözüme iliştikçe asabım bozuluyor, diyelim ki bu aile gıdadan orada zehirlenerek Mısırdan turist olarak uçak ile Bizansa geldi kumpirci, midyeci peşine mi düşecektiniz?

Doğrudan tedaviyi doğru dürüst yapmayan, Bezmialem hastanesi suçludur.
Bu b2zmi al2m üniversiyesinden uzak durun 2 hafta önce hanımın akrabası ayağını kırmış 65 yaşında hastaneye yatırmışlar testleri güya yapmışlar ameliyata almışlar ameliyat masasından kalkamamış öldürmüşler kadını.