Arabanın sigortasını şey edicem,ben edemeden teklifler şey ediyor ...
Arabanın sigortasını şey edicem,ben edemeden teklifler şey ediyor ...
Epey zaman zeytinya konuları işlenmiyor![]()
Erken hasat zeytinyağı ekim ayında konuşulur, bu aylarda t.şakları hangi zeytinyağı yumuşak tutar o konu yazılır çizilir.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Çin Halk Kurtuluş Ordusu ilk insansız askeri tatbikatını gerçekleştirdi.
Tüm unsurlar, insan müdahalesi olmadan çalışan silahlı robotlar ve dronlardı.
https://x.com/chinanow24/status/2046...04nVgKjawKQ0Sw
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
bu arada ayedaş şeyyetmiş beni, dvlet desteği sana yok emeklisin demiş aq.
Faturanızın 26,0 günlük tüketimi Perakende Satış Tarifesi üzerinden, günlük tüketimi ise Son Kaynak Tedarik Tarifesi (SKTT) üzerinden hesaplanmıştır.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri