Birine (ben şunu yaptıysam Serefsz deyip bir ay sonra yaptığı şeyi kabul eden) birine ulan sen gerçeketn en hakiki Serefsz demek hukuken hakarete girer mi?
Zira alenen ikrar varsa....
Birine (ben şunu yaptıysam Serefsz deyip bir ay sonra yaptığı şeyi kabul eden) birine ulan sen gerçeketn en hakiki Serefsz demek hukuken hakarete girer mi?
Zira alenen ikrar varsa....
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
[QUOTE=reha kaya;7201599]Belinizin çapı kaç santim?
Bir de Türkiyede yılandan zarar görmüş birisini hiç duydunuz mu?[/QUOTE Reha abi herkeste aynı yürek yok. Mesela ben yılan görsem ruhumu teslim ederim fare görsem aklım çıkar. Böcekten korkarım ben. Hanım arada bir yakalar böcek beni korkutur. Ne derse tamam derim. Eski evdeyken o fareyi yakalarken ben sopa ile kendimi korumaya çalışıyordum. Fareyi yakaladı hanım istediklerinin hepsini yerine getirdim ne istediyse artık.
Ben ve en küçük kız kardeşim çok korkağız. O kedi köpek kuş böcek arı her türlü haşerat görsün çığlık atar. Ben okulda deney hayvanları dersinde uzak bir masanın üstünde dersi izledim. çıkacak başka bir şey yoktu. Laboratuarda kızlarla çalışırken çıktı bir fare hoca da vardı ben laboratuar tezgahının üstünde çığlık atıyordum. hoca bana yakala salih derken. Benim heriflik delikanlılık bunları görünceye kadar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Rüşvet veren itirafçı olduğunda suçsuz mu oluyor?
Namuslu bir evli kadına reddemiyeceği kadar para versen gerçek suçlu kim oluyor? Bunu 100 kadın üzerine yapsan ve yüzde 80 i kabul etse gerçek namussuz kim olur?
Normal bir düzende sen rüşvet vermesen zaten rüşvet yiyen diye bir şey olmaz.
Sen bilirkişiye, tanıklara, hakime rüşvet verip herhangi onmilyonlarca dolar değerindeki bir mahkeme kararını değiştirdiğinde gerçek suçlu kim oluyor.
Toplumda öyle bir algı oluştu ki yüzmilyonlarca dolarlık imar, ihale rantını yönetecek bir konuma gelmek isteyen ve bu amaçla rüşvet verdiğini itiraf eden gxtveren başkan müsvetteleri neredeyse masun ilan edilecek. Bu tipler sadece bir partide mi yuvalanmış. 2-5 milyonluk kenti yönetecek başkan seçerken diğer partilerde başka olurken rüşvet verilmiyor mu?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
İlginç Ankara valisini uçurdular az önce
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri