CeHaPe nin başına gelmiş en kötü şey nedir? Diye bir soru sorulduğunda bunun cevabı bana göre Kılıçdaroğlu dur.
Neden? Kendisi hiçbir seçimi kazanamadı değil, kazanma amacı gitmedi.. Bu tabii partililer ve milletin ekseriyeti tarafından algılanmadı. Bu algıya sahip olanlar yuhalandı ..
Neden en kötüsü :
oyunu kullanamamaktan başlayarak, Ekmeleddin vakıası, gel bakalım Muharrem süreci, 6 lı masa saçmalığı ile Deva , Gelecek, Demokrat partiyi içeri sokması , Hacivat rolünü kabul edip" beyaz perdede " icra etmesi değil..
Bugün Özgür Özeli yanına ve bu makama taşıyıp, ayrıca Ekrem İmamoğlu nu İBB başkanlığına taşıyıp, kendi eliyle kendine düşman edip deyim yerindeyse kendi Brütüsünü üretip sonra da mağduru oynayan yine Kılıçdaroğlu dur..
Bugün bu iki başlılık ve varsa yolsuzluklar vb buna hazırlığı yapan K.K. dır. Assolist odur.Partinin çoğunluğu, Bir Anavatan Partisi ( İmamın oğlusu) zihniyetini bugün CeHaPe için kurtarıcı kabul edilip arkasından koşmaktadır. Nedeni K. K dır.
Kendisini , Cüneyt Arkın ın dünyayı kurtaran adam filminin , Amerika'da dümyanın en kötü filmi seçilmesi ve öğrencilere ders olarak gösterilmesi gibi, dünyanın en başarısız siyasetçisi seçmek lazım gelir.




Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri