ABD Başkanı Donald Trump Kendisini Venezuela'nın Fiili Devlet Başkanı İlan Etti
Trump sık sık kullandığı Truth'tan bir Vikipedi maddesi olarak kendi fotoğrafını paylaştı.
ABD Başkanı Donald Trump Kendisini Venezuela'nın Fiili Devlet Başkanı İlan Etti
Trump sık sık kullandığı Truth'tan bir Vikipedi maddesi olarak kendi fotoğrafını paylaştı.
[url=https://hizliresim.com/lui8obe][/url
1 ay önce bu değerleri teknik yükseliş yaşayacağımızı belittim kendi seneryom ve grafiğime göre.
niçin teknik hareket dedik sistem kendine yeni kanal ve marj alanı yaratmak istediği için ve grafta görüldüğü gibi kanal içinde formasyon hikayemizden dolayı 1 ay önce 3 dolar bandını verdim.Hikayenin devamıda yorumlarımda yazıyorBu yüzden 2.85 üzeri çoklu kapanışlar takip edilmeli hareketin devamlılığı için
ilk cortları aldık bakalım.../ luppoyu elimize vermezler umarın
son durum bende pekko long... endekis short
hisselerde de % 50 ye düştüm. alanda gazansın
![]()
Sindirmek olanları zorla ceza ile korku ile ölüm ile sindirmek ve bunu normalleştirme ile ahlaksızlaştırarak bu şekilde yaşamaya mecbur bırakmak
Bir örnek
Adam eline benzin bidonu alsa açım diye bağırsa 100 kişi görür 10 kişi yapma yazıktır der kalan 90 kişi polisi bekler
Ama adam dindar parti beni aç bıraktı sizin ben dininizi dese o 90 kişi adam linç eder kalan 10 kişi etmeyin yazıktır der
O kalan 90 kişi ahlaksızlığı ( karnı doyuyor avantasını yardımını alıyor) ile bu düzeni yaşatıyor ahlaksızlığı terk edince aç kaldığında oda o 10 kişi arasına girecek
Sonrası malum
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri