Originally Posted by Borsacı Beyefendi Bedri'yi de ekle, onu da yenecem...Bir gün... Secbulun suyuniçindeki grafikisini görmedin mi Onu ev hanımlarından başkası yenemez.
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Secbulun suyuniçindeki grafikisini görmedin mi Onu ev hanımlarından başkası yenemez. Maacit boşuna nefesini tüketme, borsada secbulu kimse yenemez. Onu anca evhanımları yener Birde Ayasofya abimin kaadı S1 Mertabim nickin MC yemesin, kredin sonsuz, şorta devam et sen Mert şortlarını kapattı borsa düştü der bu secbul çok fena
Originally Posted by *Bozkurt Mert şortlarını kapattı borsa düştü der bu secbul çok fena Aynen derim. Onun için kişiler sessizce kapasa bile short devam yazabiliyorlar... Originally Posted by secbul ..Bozkurt bana yazı anında (saat dakikada) tepeyimi buldun bozkurt.... Sende tepede bana yazdın LOGN mu kaldın oradan ??? Saati dakikası da var.
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Aynen derim. Onun için kişiler sessizce kapasa bile short devam yazabiliyorlar... Sende tepede bana yazdın LOGN mu kaldın oradan ??? Saati dakikası da var. Bana uyar, yaz benide tepede long açan olarak kayıt altına alabilisün
Forum Rules
Yer İmleri