Artan

42,68 10 15:05
184,10 9.98 15:05
47,38 9.98 15:05
16,66 9.97 15:05
16,55 9.97 15:05
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 15:05
96,50 -9.3 15:05
6.507,50 -8.35 15:05
19,05 -6.16 15:05
39,18 -5.95 15:04
Azalan Hisseler

İşlem

16.401.377.173,75 15:05
9.194.528.858,75 15:05
8.302.447.945,51 15:05
6.902.020.646,20 15:05
6.445.448.150,70 15:05
Tüm Hisseler
Sayfa 886/901 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896 ... SonSon
Arama sonucu : 7204 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop LXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,290
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    göxzükmüyor başka türlü öğrenemiyorsunuz

buluta geçmiş olsun
    güneysu bence gereksiz bi ceza vemiş
    kuzu bazen rakıyı kaçırınca gereksiz cazgırlık yapıyor
    ceza alan kişinin profiline tıklayınca öm at kapalıysa da cezalıdır..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sindoya geçmiş olsun.. gereksiz ceza olmuş.. + küfür yasaksa herkese yasak olmalı.

güneysu abiyi kınıyorum o nedenle.

...

faltaylı hapisten sonra ilk vidosunu yayınlamış.. uzun olduğu için dinleyemedim.
    kendi açınızdan bakıyorsunuz.

%100 tahmini tutan var mı aranızda.. yok

en ufak tahmin tutmayınca, başlığa gelip laf sokmada çok mahir.

kendi tahmini tutunca işte ben bildim egosu

yeter dedim, kendine başlık açtın git orada yaz, burada laf sokma, kaç kere uyardım.

si*inde değil, ben yaparım havasında hala, borsayı ben yarattım en büyük benim.

forum sido üzerinden dönmüyor, forumda yazar kalmaz..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    ceza alan kişinin profiline tıklayınca öm at kapalıysa da cezalıdır..

kendi açınızdan bakıyorsunuz.

%100 tahmini tutan var mı aranızda.. yok

en ufak tahmin tutmayınca, başlığa gelip laf sokmada çok mahir.

kendi tahmini tutunca işte ben bildim egosu

yeter dedim, kendine başlık açtın git orada yaz, burada laf sokma, kaç kere uyardım.

si*inde değil, ben yaparım havasında hala, borsayı ben yarattım en büyük benim.

forum sido üzerinden dönmüyor, forumda yazar kalmaz..
    yöneticiliğinin arkasına sığınarak fazla artislik yapıyorsun masal anlatma neden işini doğru yapmıyorsun neden her üye eşit değil onu anlat , birde yöneticiyle olayları çarptırmadan anlat yukarda yazdığın herşeyi yapan senden yüz bulan dalyarak forumda herkes görüyor yalandan yere böyle suçlu yaratma oyunlarına gerek yok

3. utanmadan hala bunları yazıyorsun yazmıcağım dediğim halde yorumlama yapma bir daha güneysu sen eşit davranan yönetici değilsin bu yüzden benimle ilgili yorumlama yapma senin üslerine sorucaz sen işine bak.

4. Herkes menfaat peşinde kimse ses çıkarmıyor ise menfaatindendir

Benim yazılarım yorumlarım beğenilmezdi çünkü yarasına basardım milletin o yüzden engelliymişim herkes tarafından belkide öyle dediler

Fakat görülüyor ki yaraya basmak sadece yarası olana sıkıntıydı daha farklı sıkıntılar varmış demek
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

geldim

taban olduk mu ? 13124'ten lonklayınnı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,290
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    utanmadan hala bunları yazıyorsun yazmıcağım dediğim halde yorumlama yapma bir daha güneysu sen eşit davranan yönetici değilsin bu yüzden benimle ilgili yorumlama yapma senin üslerine sorucaz sen işine bak.
    Allah yolunu açık etsin, hala tepeden yorumlar, istediğin yere şikayet edebilirsin.

böyle tutumda olanlara hizmet vermek zorunda değiliz.

forum kuralları
    1. hisse.net forumu kendine özgü kuralları olan ve hiç kimseye hiç bir zaman sınırsız demokrasi ve özgürlük vaat etmeyen bir ortamdır. Üye olurken herkes kendi özgür iradesi ile ve forum kurallarını kabul ederek üye olduğuna göre herkes site kurallarına uymak durumdadırlar. Kurallara uyan tüm üyelerimiz sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Aksini düşünen üyelere hizmet vermek zorunda olmadığımız için kendilerine başarılar dileyerek güle güle diyoruz.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7. ben kuzunun topiğini 1-2 kez okudum geçmişte tek mesaj topiğine yazmadım bulun üyeliğimi güneysuya sildirrim
    aslına bakarsan adam(kuzu) borsa konusunda hepimizden bilgili bu gerçeği kabul edin Nirvana olup dibe vurmuş
    tahminlm çok büyük bir mebla kimine göre 10 milyon kimine göre 100 milyon belki 500 belki 1 milyar yeni para kaybettikten sonra contayı sıyırmış
    bu pisikolojideki insan ya alkolik olur yada Tibete gider dünya ile bağlarını kopararır keşiş olur başka seçeneği olmaz
    bu keşiş olmak yerine alkolik olmayı seçmişse saygı duymak lazım
    Seçbul mert45 ve ben dahil inandığın pozdan indiremezsin batsa bile devam eder
    geçmişte %20 zarardan 2X kara geçtiğim poz oldu
    5 kez MC yedim 13 kez battım hala ayaktayım bunu da yazayım sonuç hep hüsran oldu özetle viob tam bir kaldırmaca kaşıkla ver kepçe ile geri al
    Sindo benim gibl yapıp okuyup geçmeli hiç cevap yazmamalı idi
    kim haklı kim haksız demem doğru olmaz karar hangi yönde olmuş ise saygı duymak gerekir
    Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
    https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D

8.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Allah yolunu açık etsin, hala tepeden yorumlar, istediğin yere şikayet edebilirsin.

böyle tutumda olanlara hizmet vermek zorunda değiliz.

forum kuralları
    1. hisse.net forumu kendine özgü kuralları olan ve hiç kimseye hiç bir zaman sınırsız demokrasi ve özgürlük vaat etmeyen bir ortamdır. Üye olurken herkes kendi özgür iradesi ile ve forum kurallarını kabul ederek üye olduğuna göre herkes site kurallarına uymak durumdadırlar. Kurallara uyan tüm üyelerimiz sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Aksini düşünen üyelere hizmet vermek zorunda olmadığımız için kendilerine başarılar dileyerek güle güle diyoruz.
    Hayde diyelim... "Sindoma tepeden yorum yapıyordu..."

Yahu! Ben ceza alan bir yazar için özel mesajla size sordum-söyledim...;
    -"Adam küfür mü etti? Sövdü mü? Diğer hiçbir yerde bunları bile yapanlara ceza yok! Topiği siz açtınız, aracı oldunuz diye mi bu hassasiyet?
    Ayde beni de dinlendirin. Yapacağınız işe selam ederim.
    "

Sonuç?
    -"Tmm"
    diyerek ceza verdiniz.

Niye? Herkes eşit, Kuzu daha eşit.
    "Bir yönetici açıkça" :
    -"Bir üyenin tavsiyeleri ile yatırım yaptığını..." söylüyorsa, adil olabilir mi?
    Adalet yoksa, kim neye/niye inansın?

Adil davranmıyorsunuz. Haaa çıkar dersiniz ki;
    -"Hisse.net'te herkes eşit olacak diye bir durum yok. Adalet arayan çeksin gitsin."
    Bu dürüst tavırdır.

Ama "forum kuralları" cart-curt...
    Uygulama? Tırt.

@Sindoma hocayı severim, sevmem... O ayrı. Ama uygulamayı kınıyorum.
    Sizinle hem fikir olmayanları uzaklaştıracaksanız da, hiç sıkıntı etmem.
    Yabuştur gelsin.

Sayfa 886/901 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •