Sayýn Jako
Öncelikle deðerli öngörülerinizi paylaþtýðýnýz için teþekkür ederim [emoji3526]
Bir sorum olacaktý.
Düzeltme döneminde yükseliþ trendi (yada tersi) olduðu zamanlarda analizinizi yeni dýruma veya tarihlere göre düzenleme yönünde bir çalýþmanýz oldu mu? Sisteminizde böyle bir þey mümkün mü bilmiyorum ama olsaydý nasýl olurdu sonucu merak ediyorum.
FIG-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Trend dönüþü günlerine kýrýlým diyoruz, malzememiz sadece bu kýrýlýmlar. Bir kýrýlým kendisini takip eden kýrýlýmlarla ya da öncesindeki kýrýlýmlarla fibonacci sayý serisine uygun hareket ediyorsa doðru yerdeyiz. Puan hedef ve seviyelerinden önce zamanlarý gözetiyor ve esas alýyoruz. Hammadde zaman, yardýmcý madde hedef.
ABD borsasýna trend sonunda olduðu için dikkat etmeli demiþtik, günlük grafikteki trend sonu onayý, haftalýk grafikte de bu hafta yükseliþle kapanýþa raðmen, geldi.
Abd borsasý þelale yaparsa biz paraþütle atlarýz. Çok etkileniyoruz ya da etkilenmeyi çok seviyoruz.
ABD borsasýnýn yükseliþini sürdürebilmesinin fren mesafesi son tarihi 25 aralýk noel tatiline denk geliyor.
Merhaba Sayýn JAKO tüm yorumlarýnýzý ilgiyle takip ediyorum ve teþekkür ediyorum. Anladýðým kadarýyla en geç 25 Aralýða kadar saðlam bir düzeltme bekliyorsunuz peki bist100 için düþmesini beklediðiniz seviye nedir. Þimdiden teþekkür ederim
BIST100 düþer mi/yükselir mi?
BIST100, 1330.87 seansý kapattý.
BIST100’ye dair indikatörlerin rating’i Nötr sinyali veriyor. Müthiþ osilatör 102.81250706 N seviyesindedir.
Saðlam bir düzeltme beklemiyorum, düzeltirken bile yükseliþin devam ettiði ralliler de var.
Yükseliþ tarafýndayým beklentim de yükseliþtir rehavetine kapýlmamak için havayý ne bozar diyorum ve bozarsa abd bozar diyorum. Dikkat edeceðimiz tarih aralýðý 15-25 aralýk. 25 aralýktan itibaren pozisyon taþýmak için güvenli zamandýr.
Temel analize göre 15 Aralýk endeks için düzeltme dibi tarihi olmalýydý, biz bu süreçte de yükseliþi yaþýyoruz. Soluksuz olmaz biraz soluklanalým da bir düzeltmedir.
Yer Ýmleri