Seçim ayýndayýz ve seçim tepkisine az bir süre kala hala dip dönüþü emaresi yok, biz ky olarak kurumsal yatýrýmcýlarýn olmadýðý hisse senetlerinde bir birimize kelek yapmaya devam ettik ama atacak kelek kalmayýnca kelek atacak halimiz kalmayýnca hisse bazlý hareketler baþlar endeks kimsenin umurunda olmaz, aþaðý yukarý bu vaziyete gelmiþ senet çok, hisse bazlý hareketler arayýþý, seçim sonuçlarý ne olursa olsun seçim sonrasý yükseliþ beklentisi için pusu vakti.
Fiat 116,000 iken sayýn JAKO : Ay sonuna kadar yaklaþýk on bin puanlýk bir yükseliþ 126.000 CÝVARI eder bist bekliyorum DÝYE burada 17-01-2018, 16:47 gibi yazmýþtý
o tarihlerde bende YAZMIÞTIM ; Siz PROFESYONEL oyuncusunuz Ben Yarýn ý görmeden sizin kadar kesin konuþamýyorum siz bu kadar nasýl EMÝNSÝNÝZ malesef BOL kepçeden atýlmýþ bir YORUM muþ
Sn.Jako bilimsel bir çalýþma ile piyasa tecrübesini harmanlayýp bir öngörüde bulunuyor ve cesaretle bunu sayfasýnda bizlerle paylaþýyor.
17 Ocak ‘tan sonraki 10 larca belirsizliði bilememek mi ayýp eleþtirmek mi yoksa bildiðini saklamak mý diyeyim?
Sizden de ayný cesareti görmek isteriz küçük bir yatýrýmcý olarak ve farklý fikirler içinde kendi tecrübemizle daha doðru trade lere ulaþabiliriz belki...
Malesef içgüdüsel bir öðrenme sistemimiz yok.
Ýnsan deneye yanýla, ve beþer þeþer...
Böyle bir topiði takip ettiðim için þanslýyým....
Teþekkürler sayýn JAKO...
Yer Ýmleri