Bu ülke 7500 faizleride gördü canýný sýkma çokta iyi olacak
Bu ülke 7500 faizleride gördü canýný sýkma çokta iyi olacak
Sayýn Jako,
Forumun eski üyelerindensiniz. Çok eskilerden beri çalýþmalarýnýzý takdirle izlerim. Alým satýmlarýmda ve gelecek projeksiyonlarýmda fibonacci zaman serilerine çok önem veririm ve alým satýmlarda dikkat ederim. Bu serilerin özellikle bazý senetlerde dip-tepe zamanlarýný belirlemede yüksek doðrulukla çalýþtýðýný görmek heyecan verici. Her zaman deðil þüphesiz. Üstteki yazýnýzý okuyunca yazmak istedim. Benim hesaplarýma göre de borsanýn haziranýn son haftasýnda dip (yaklaþýk 74000) olasýlýðý görünüyor. Ayrýca eylül baþýna kadar dip oluþumu (74000-85000 arasý zigzaglar) ve sonrasýnda tedrici yükseliþ olasý.. Sizin görüþlerinizle örtüþüyor sadece bunu belirtmek istedim. Tabiki bunlar senaryo..Olur olmaz. Bunlarý bugünkü risklerin aynen devam edeceði hesabýyla öngörüyorum. Bazý riskler gerçekleþirse (örneðin s400 ile ilgili bir ekonomik ambargo, Suriye, Ýran, doðu Akdeniz meseleleri ile ilgili konularda ABD zýtlaþma vb..saymakla bitmez.) iþlerin boyutu deðiþir öngörülebilirlik tümüyle kalkar. Olumlu þeyler düþünmek istiyorum ama geçen 2018 mayýsýndaki Londra toplantýsýndan bu yana ekonomi yönetimi anlamýnda iþler kötüye gidiyor. Dilerim akýl galip gelir. Kalýn saðlýcakla..
Maalesef ab ye gireceðiz, ileri demokrasi diye diye geldiðimiz nokta ortada. Þu bddk nýn aldýðý döviz alýmýndaki t+1 konusu da serbest piyasa ekonomisine müdahale maalesef. Dýþarýdan görüntümüz kötü, bu ortamda yatýrýmcý gelmesi gerçekten zor
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Atm'ler banka giþeleri yüzlük ve ikiyüzlükleri jilet gibi cillop gibi el kesen banknotlar olarak ödüyorlar.
Mana ve ehemmiyeti nedir?
Gýcýr paralarý severim ikiðün evveli hep eski para ödedi bana nedense
Yer Ýmleri