910 : *Erdoğan: Çalışanlar için hisse opsiyonu teşviklerini daha cazip bir konuma getiriyoruz- Bloomberg HT
910 : *Erdoğan: Çalışanlar için hisse opsiyonu teşviklerini daha cazip bir konuma getiriyoruz- Bloomberg HT
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
913 : *Erdoğan: Yurt dışında yaşayan, son 3 yıl ülkemizde vergi mükellefi olmayanların ülkemize gelmeleri halinde 20 yıl yurt dışı kaynaklı gelirlerinden vergi almayacağız- AA
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
kapanışa yetiştik..pivotun üstüne alamadı..son 15 dk bakalım ne edecek..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Aksam seansi sert cikacak
hele buna bak... dünya hiç umrunda mı
bizde ''yarın işlem yapar, bol para kazanır'' diye akşamdan hızlı hızlı cevaplamaya çalıştık
adam kalkıpta borsaya bile bakmamış..
yatıpduru biyerlerde heralda
denize yakın biryerlerde yatsada, gelgitte su alıp götürse![]()
Yer İmleri