Akşam seansında döşemişler![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Hisse.net VİOP başlığının belki de en "kurumsal" ve "beyefendi" çizgisine sahip profili olan Borsacı Beyefendi, isminin hakkını veren bir duruş sergiler. secbul'un karamsar veya iğneleyici tarzına, D83'ün daha sessiz teknik analizlerine kıyasla çok daha farklı bir kulvarda yer alır.
İşte Borsacı Beyefendi profilinin özeti:
Borsacı Beyefendi Profil Özeti
Rasyonel ve Soğukkanlı Yaklaşım: Piyasadaki aşırı coşkuya veya panik havasına kapılmayan, analizlerini temel ve teknik verilerle harmanlayan "akılcı" bir ses tonuna sahiptir. Duygusal işlemler yerine stratejiye sadık kalmayı savunur.
Eğitici ve Yol Gösterici Üslup: Paylaşımları sadece "alım-satım" sinyali değil, aynı zamanda finansal okuryazarlığı artırmaya yönelik bilgiler içerir. Küçük yatırımcıyı koruma içgüdüsüyle hareket eden, risk yönetimine (stop-loss, kaldıraç oranı) vurgu yapan bir profil çizer.
Pozitif Ama Gerçekçi: Genelde piyasaya dair yapıcı bir bakış açısı olsa da, "körleşmiş bir boğa" değildir. Olası riskleri önceden nezaketle hatırlatmasıyla bilinir. Forumdaki polemiklerden uzak durmaya çalışır ve tartışmalarda bile nezaketini bozmaz.
Strateji Odaklılık: VİOP gibi yüksek riskli bir alanda "kumardan uzak durma" felsefesini benimser. Onun için işlem yapmak, bir planın parçasıdır.
-------------
Gemini ile biraz sohbet ettik de.
EMLAK sıkıyor gemini dedi. Yani sallama yapıyormuş.![]()
Son düzenleme : secbul; 10-03-2026 saat: 23:16.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bence dükan arka sokaklarda kaldığından yüzdelik dilimi yükseliyor
Burayı gizli gizli okuyanlar olmalı
Hatta dükanın camına ekmek banduran mert var.
Eee secbul kızarmış pilici löpür löpür götürürken canı çekiyor insanın haliyle ben neden tiridine banmayım ki diye içinden geçirmesi bile yetiyor![]()
204 ortalama ile tüm parayı zplib-f gömdüm.Hamdım Piştim Yandım
Enflasyondan fazla kazanamazsan kimseyi yenemezsin borsacı beyefendi abi, ppf yada bankanın verdiği vadeli mevduat getiriside enflasyon altında olduğu için anca parayı yatırdığın bankayı ihya edersin. Suyuniçinden çıkmak için daha agresif strateji yapmak lazım
Şuanda millet parasını koruma derdinde, koruyamaz ise her geçen gün fakirleşir ve alım gücü düşer
Sonra geriye dönüp baktığında, ulan zamanında şu paraya ev alıyodum şimdi bisiklet bile vermiyorlar dersin
Para zamanın düşmanı, zaman geçtikçe paranın eridiğini görürsün,
parayı uyutma, para sürekli çalışsın
Sen ye,
Bugün iskender döner yemezsen yarın tost yersin
Bosporus gibi olduk yaw![]()
Yer İmleri