Kodun tumu bu olmasa gerek..gunluk verileri 60 dakikada kullanmak icin gunluk verileri 60 dk giydirmeniz ve verileri hizlamaniz gerekir.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kodun tumu bu olmasa gerek..gunluk verileri 60 dakikada kullanmak icin gunluk verileri 60 dk giydirmeniz ve verileri hizlamaniz gerekir.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýllardýr kullandýðým sistem repaint yaptý ama bu repaint sebebi grafiklerdeki fiyat deðiþimi. 5 dklýk grafik 15:00 barýnda 109700 kapamýþ gözüktüðü için satan sistemim þuan 725 gözüktüðü için o barda satmamýþ gözüküyor.
O barýn derinliði ;
Bu derinliðe göre 725 kapamasý doðru olan ama neden 700 kapandý gözüktü ve sonradan 725 e çekildi onu bilmiyorum.
Bu durum bana pozitif yansýdý ama negatifte olabilirdi. Bu sorunu tekrar yaþamamak için ne yapmak gerekir?
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz!
Not: Forumumuzda dini, siyasi ve futbol taraftarlýðý içeren yazýlar kabul edilmiyor!
Merhaba Arkadaþlar, baþlangýç seviyesinde hatta daha baþlamamýþ çaylak bir sistemci olarak aranýzdayým.
Sýk sýk soru ve yardým isteklerimle sizleri bunaltacaðým için peþinen özürdilerim
Nick keçi olsa da çekirge olarak kabul edin aranýza.
Sarp yamaçlara rahat týrmanan, patika ve uçurumlar kenarýnda dolaþmaktan çekinmeyen bir sistem yazýp voleyi vurmak istiyorum.
Eski forumdaki geçmiþ yazýlarýn bir kýsmýný okudum. Algoritmik trading için en uygun piyasa sanýrým VIOP.
Gel görki daha önce manuel dahi viop iþlemi yapmadým.
Ýdeal de Robotu sanal olarak dahi kullanmak için bir aracý kurum hesabý þart sanýrým.
Öncelikle Sorunsuz ve ekonomik aracý kurum önerilerinize ihtiyacým var? Ata yatýrým var aklýmda, olabilir mi?
Okuduðum kadarý sizler genelde XU30 üzerinde robot çalýþtýrýyorsunuz.
Hangi periyot için sistem yazmalýyým, sizler genelde hangi periyotu kullanýyorsunuz? 1dk lýk ile baþlamak istiyorum?
Sistemleriniz hangi periyotta ortalama kaç sinyal üretiyor merak ediyorum?
Algoritmada derinlik kontrolü ne derece önemlidir? Sizler derinlik kontrolü yapýyor musunuz? 1 dk da 3-5 milyon tl hacimler var gibi.
Maxdd nin makul sanýrý nedir? Þunun altýna inersen hiç bulaþma diyeceðimiz rakam nedir.
Genelde kullandýðýnýz kaldýraç nedir, kaldýraç belirlerken sisteminizin maxdd sinimi dikkate alýyoruz.
son olarak da Al bu sistem minik de olsa kazandýrýr diyeceðiniz ikinci el sistemleriniz varsa alabilirim(mesajla da olur. )
Sanýrým sezai bey dükkan yetkilisi. Sizlere de sýk sýk talep ve sorularým olacak. Öncelikle Merhaba.
Hocam en baþta lisans olayý çok önemli. Voleyi vuracak bir sistem yapacaksam eðer bu sistemi süre ve hesap adý sýnýrlý olarak paylaþabilmeliyim.
http://www.directfn.com.tr/idealsist...temLisans.html
bu link de anlatýlan yöntem eywallah ama bunu meslek lisesinde okuyan heyecanlý çocuklar dahi aþabilir.
Dosyayý þifreliyorsunuz belki ama þifrelenmiþ sistem içeriðine bellekten ulaþýlabiliyor.
Onu da geçtim. Sistem içeriðini tutan memo nun visible özelliðini true -false yapýyorsunuz sadece. Yani dýþ müdahale ile o memo visible=true yapýlýrsa hoop sistem içeriði karþýmýzda..
Hayýr bunu yapmak için uzman olmak da gerekmiyor.
http://www.nirsoft.net/utils/winexp.html
gibi pek benzeri olan basit bir tool ile formül içeriðini gösteren nesne göster yapýlabilir.
1-Þifresiz bir sisteme týklanýr nesne tool ile tespit edilir.
2-Sonra þifreli sisteme týklanýyor.
3-Ýdeal þifreli flagýný görüp visible = false yapýyor.
4-Tool ilede nesne true yapýlýr, bu kadar iþte.
Sizden ricam ben efsanevi sistemimi yazana kadar sizde lisans kontrolünü iyileþtirin. Bileyim ki belli bir puan üzerine çýkan sistemimi sadece ideal yetkilileri isterse görebiliyor.
Yer Ýmleri