.
.
Otobüsü bekler iken.![]()
.
.
Otobüsü bekler iken.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
https://www.hisse.net/topluluk/threa...08#post7169508
Hakkat ya ..nazar mı değdi bana yauv
Gerçi benim böyle batıl inanışlarım yok da ...niye böyle ters gidiyor işlerim bu ara
15050
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 41 kişi okumaktadır. (8 üye ve 33 ziyaretçi)
mert45, BOSPOROS, işçi74, muhteberu, refaba, secbul+, smartinvestor+, Zülfü Aşkın
Hayat hoş gerisi boş
İçimden bı ses çok pis vericek diyor, bakalım
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 44 kişi okumaktadır. (7 üye ve 37 ziyaretçi)
mert45, işçi74, mavsar+, muhteberu, refaba, secbul+, YakupK
Ooolum tostçu secbul ..diğer iki ortağın neredelerayasofya ve bozkurt
15046
Yuppiii ..kazançtayım![]()
Hayat hoş gerisi boş
O fonlara darbe indirdi RTE,Bazılarını sattım 500,000 tl cıvarı hepsini borsada yükselecek hisselere bastım,yarım saat içinde fondan alacağımın %50 fazlasını aldım postaladım,yani dinsizin hakkından imansız gelir misali,galiba bazılarıda benim gibi yapmış olacakki borsa bir ara 1 cıvarı yükseldiydi o yükseliş ondandı galiba,satış yedi peşinden yine düşüş...
İran'ın Fars eyaletinin güneyindeki Jirash bölgesinde, 10 km derinlikte 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Batılı ve İsrailli savunma uzmanları, bunun İran rejimi tarafından gerçekleştirilen bir nükleer deneme olabileceği endişesini dile getirdiler.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri