Sen gülüyorsun ama benim kızı afedersin koleje yazdırdım ilk bana gelip söylediği “bir sürü tuvalet var ve burda ne güzel” şeklinde oldu. Okulun başka hiçbir şeyi dikkatini çekmemiş. Şu lafı duydum verilen para helal olsun ne kadar önemliymiş. Buradan milli eğitime bakanına seslen benim sesimi duymaz. Derslik iptal etsinler komple temiz wc eklesinler .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selamlar ... Cuma günü fiyat hareleti perşembe bahsettiğim olası toboyu belirginleştirdi ..gayet nizami görünüyor .. Çalışır çalışmaz kimse bilemez . şuan sadece bir olasılıktan ibaret .. Şahsen orta vade pozisyonum yok .. Güniçi trade e devam .. Grafikteki turuncu yatay çizgi önemli direnç altta ise t3 ilk önemli destek olarak görünüyor .. bakalım bu hafta nasıl şekillenecek ... Kısmet ytd.. herkese bol şans ...
![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally [email protected]
mezarlıklar, kendini vazgeçilmez zannedenler ile dolu.!!!
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri