Sasa, þarta baðlý sermaye artýrýmý için SPK'ya baþvuruda bulundu
01/04/2026 18:20:26
Sasa, þarta baðlý sermaye artýrýmý için SPK'ya baþvuruda bulundu.
KAP açýklamasý þöyle:
Þirketimizin 1 Nisan 2026 tarihinde (bugün) yapýlan Yönetim Kurulu Toplantýsýnda;
-Yurtdýþýnda ihraç edilen Paya Dönüþtürülebilir Tahvil (PDT) sahiplerinin 2026 yýlý Mart ayý içinde Þirketimize ulaþan paya dönüþtürme hak kullaným taleplerinin þarta baðlý sermaye artýrýmý yapýlmak suretiyle karþýlanmasý,
Yurtdýþýnda ihraç edilen Paya Dönüþtürülebilir Tahvil (PDT) sahiplerinin 2026 yýlý Mart ayý içinde Þirketimize ulaþan paya dönüþtürme hak kullaným taleplerinin karþýlanmasýný teminen þarta baðlý sermaye artýrýmý yapýlmasý,
ihraç edilecek yeni paylarýn tamamýnýn mevcut ortaklarýn yeni pay alma haklarý tamamen kýsýtlanarak 2026 yýlý Mart ayý içinde dönüþtürme hakkýný kullanmak isteyen toplam 115.900.000 Euro nominal deðerli tahvil sahiplerine tahsis edilmesi ve Þirket çýkarýlmýþ sermayesinin dönüþtürme tutarý olan 2.439.999.996 TL artýrýlarak 43.815.615.360,80 TL'den 46.255.615.356,80 TL'ye yükseltilmesine izin verilmesi, bu kapsamda çýkarýlacak ihraç belgesinin onaylanmasý amacýyla 1 Nisan 2026 tarihinde Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuruda bulunulmuþtur.
ForInvest Haber
Biz ortaklarýn rüçhan haklarýný kýsýtlayacakmýþ.
Buna SPK izin vermez, veremez.
uçacak, kaçacak, trend baþlayacak. dip oluþtu, altýna gitmiyor o kadar badire oldu savaþ mavaþ çýktý benim ilk girdiðim 2.39 larýn pek altýna gitmedi. buradayýz dayu bi yere kaçmadýk.
Tarýk uzun uzun analiz yapar sonra roket gelince ortadan kaybolur.
akcay abim eski kurtdur havayý buradaki herkesden iyi koklar. foruma bundan bi bok olmaz der, kendi arkadan emeklilik fonuna 100 bin 100 bin lotlarý atar günlük.
bozkurt hep zarar ediyom der masadan hiç ama hiç kakmaz, nazar deðmesin diye öyle yapar.
Bunlarý bilmeden forumu okursan sen de tersde kalýrsýn.
Ben hep dipte gelirim, alacaðýmý almadan da gittiðim hiç olmamýþtýr aç bak 15 senelik üyeyiz.
hadi hayýrlý traþlar
abi patron çýktý benim kaðýdým pahalý dedi
bu baþlýkda millet çýktý dedi ki ucuz :D
Abi adam malým pahalý dio pahalý. Adam dio patron.
Abi ben bunlarýn kafasýna bi verdim þortu, vurgun, preminyon.
döndük aradan kaç sene geçti, hisse dibir dibir dipde, patron malým ucuz diye kývranýyor.
Adam gelmiþ dio ki iþler çok kötü mal pahalý.
La onu tepedeyken dicektin. bunu da dipdeyken diceksin.
Hadi. hodri meydan pahalý mý ucuz mu, ben bu sene sonuna kadar buradayým, önümüzdeki sene de duruma göre taþýyabilirim bu malý, hadi görelim.
Hisse +7. Baþlýkta ses seda yok.
Dökülmeyin diye geldik uyardýk beyler; bizden günah gitti.
Dediðim gibi aysonu 2.70 ustu kapanýþ dibi noktalar. 3 ustu kapanýþta hareket zaten baþlamýþ demektir
Yer Ýmleri