YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
vadeli de GARAN ve bankalar da çöp ..bana göre..
aksiyon,BIMAS,MGROS,ASELS .. kalanı ıvır zıvır..
SIMDI.....iki kaart alacagim.....BIST 100....13 750 E INERSE....inmezse almam....
VIOP u makasla tutup bist 100 u gocertme bolumune geldi sira.....13 870 de.....az kaldi.
alacaginiz kaardi.....yuzde 10 karla geri kakalamak istiyorsaniz....o kaart bugun eksi yuzde 2 olmali.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Belki de faizi düşünmüyordur da bayram sonrası daha düşük olacağını düşünüyordur![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Erdoğan : CHP'nin başında bu beyefendi olduğu sürece ben de halimize hamd ediyorum. İşimiz kolay .
Nisan 2012
Yer İmleri