Takasbank 21.05.2026 teminat tamamlama cagrisi / 3.635.343.794,50 TL
Takasbank 21.05.2026 teminat tamamlama cagrisi / 3.635.343.794,50 TL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yarın sabah 08.30’da FİK toplantısı varmış.
Devalüasyon ihtimali potada, faiz artışı da ihtimal dahilinde, borsa tatil edilebilir, KKM tekrar başlayabilir, süper faizli bono çıkabilir
Taş düşebülü, ayu çıkabülü
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
ne diyor bu....
ISLEM YAPAMADAN TRANSIT BIR DUSUS OLMUS DIYOR....3.5 milyar tl teminat acigi var....
ben 17 000 oluru bayram oncesi dedim....yani pazarteside acik borsa....
eger bu teminat acigi....BUYUKLERE AITSE....
KEREM YAZMIS.....ve cok hakli....islemleri incelemis....yarin arti 5 acarsa.....bu teminat acigi yok olur.....acilis yuzde 5 ise....15 480 olur....maliyetim 15 250 de....karda olurum....
RISK ALDIM.....MECBURDUM.
KEREM gibi dusunuyorum....ve kerem hep cok iyi algilari olan biridir....
usaglar....
temam ikildik....emme....piyasa yapicilar....cok buyukler....GOTTEN AMELIYAT OLDULAR....GOTLERI HASAT OLDU....
KAART USTUNDE....islem filan yapamadan....devreler kesilerek...KAZIK GOTLERINDE OYLECE KALAKALDILAR....
kazik gotte....bu gece uyumalari mumkun degil....
SISTEMIK KRIZ ESIGINDEYIZ.....buna OTORITE asla izin vermez....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzu batmadı isen full girmedin. Full girmedi isen pozdan emin değildin. Emin değilsen ne diye uzun uzun yazdın
Sonuç : Bilemedin.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Kafada deli sorular,
Neden bugün piyasa açıkken kararı açıkladılar!!
Bayram tatilinde bunu piyasa kapalıyken neden yapmadılar!!
Dolar neden hiç tepki vermedi!!
Yarın toplanacak fik bu haberi bilmemesi ne kadar inandırıci olabilirki!!
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri