Originally Posted by
berkimcans
@kuzu ASELS shortlar duruyormu, salı günü 12 tl alttan eşleşerek benim 380 hedef fiyatıma geldi, 374 e gelirse oradan long denenebilir ama orayıda kırarsa sizin çöküş senaryosu gerçekleşebilir! bende shortları erken kapatıp eşleşme fırsatını kaçırdım!
aselsani 450 den shortlayip....390 larda kapatmistim...TEPKIDE YENIDEN SHORTLAYIP....410 ILA 415 LERDE....
300 E OYNACAGIM DEMISTIM....aynen yaptim....BURAYA GELIP YAZAMADIM.....FORUM ARIZALI IDI....GIREMEDIM....simdi ancak girebildim.
pazar gunu...JP MORGANIN TURKIYED KOMPLE CIKTIGINI OGRENDIM....ve dususe oynamaya yoneldim.....
oyun tarzim ne idi...HATIRLATAYIM.....HEDEF 11 800....
14300 de mallari sattim.....SHORTLUYARAK 11 800 E INECEGIM DEDIM....
3 ASAMADA OLACAK BU dedim....yuzde 15 lik 3 dusus.....
ilk asama gerceklesti....15 200 den 13 100 lere yuzde 15 dustu...PANIC OLDU....shortlari kapattim....LONG OLDUM....15250 den.....pazartesi jpmorgan nedeniyle tum yukari yonlu TEPKI icin actigim pozlari kapatim.....SHORTLADIM.....LONGDAN 1000 PUVAN CEBE ATTIM....
SIMDI.....
14 000 e yaklasmisti TEPKI....buradan yuzde 15 dusus...
.12 100 lere dogru ve sert bir tepki....
ONEMLI NOT....3 yildir turkiyenin bir problemi var....adi....ekrem imamoglu....bir uckartci....
BANK OF AMERICA......daha onceki olaylarda.....turkiyeyi komple satti ve cikti.....
JPMORGAN.....bu olayda.....turkiyeyi satti ve komple cikti.....adam....TURKIYEYI COKERTTI YAW.....SAHSI HIRSI UCUN.
Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 00:17.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri