70.000. kez yazdırmayın adama
AKEPE..Türkiye Cumhuriyeti Devletini batırma projesiydi
batırdı... gitti
o kadar
70.000. kez yazdırmayın adama
AKEPE..Türkiye Cumhuriyeti Devletini batırma projesiydi
batırdı... gitti
o kadar
usaglar....
beni guzel linc ediyorsunuz....edin....ama cozumde uretin benim gibi....
reality....CHP BIR KRIZ ICINDE....mutlak bultan adi....bunu kilicdaroglu cikarmadi....mahkeme cikardi....
ben cozumu onerdim.....LINC ETMEK bos isle ugrasmaktir....cozum nedir....ONU YAZIN....
diyelim....
KILICDAROGLU istifa etti....vali yardimcisi geldi genel baskan oldu.....bunu mu istiyorsunuz.....
diyelim.....
boyle alt alta yazin ve cozumu secin....
ozgur ozel....bir cozum secmiyor....KAOS u seciyor....bagiriyor....cagiriyor....yuruyus yapiyor...hoppuluyor.....zippiliyor....COZUM URETMIYOR....CHP YI YOKEDIYOR....
NE DEDI DEMIREL....yollar yurumekle asinmaz....birakin yurusunler....birakin miting yapsinlar...birakin hoppulasinlar....
bisey olmaz....biz genede bildigimizi yapariz....sonucu biz seceriz...
bense....SONUCU ONLARIN SECEMIYECEGI BISEY ONERDIM....KILICDAROGLUNDAN OZUR DILEYIN....GIDIN PARTIYE OTURUN....YARGITAY KARARINI BEKLEYIN....KURULTAYI YAPIN...ARANIZDAN BIRINI GENEL BASKAN SECIN....
CHP yi yipratmayin dedim....lince ugradim....AKIL DISI ISLER...BOSISLERDIR.
COZUMU SOYLEYIN....
Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 22:36.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Eyyy gidi Guzu reyizime...
Gelen vuruyor, giden vuruyor.
T/A'nın "T" sinden anlamadığı halde gazladığın, karşıya havlasın diye kapına bağlamaya çalıştıkların dahil...
Yav dünyanın dört bir yanına yayılmış örgütleri, kaynakları ile "Think Tank" organizasyonları bile,
Rapor yazarken "If, Then, Else" diyor.
Senin bildiğin ise "mutlak doğru!".
He Guzuma... Yabuştur. Taşıma taburlar bile isyana kalktı
Mezhep temelli çıkarımlar tehlikeli ola gelmiştir bu coğrafyada.
Senin de siyasi öngörü, makro-mikro değerlendirme becerini görmüş olduk.
Bu akşam senin şerefine bir kadeh rakı içeceğim.
Okuyup - okuyup gülüyorum. Akl-ı selim nice üye senin uğruna heder edildi.
O da adminlerin ayıbı olsun.
çıtak,....
bu işte akp kilo(oy ) kaybetmeye başladı,...diyelim kilo kaybetmedi, ama bir kazancada dönüştüremedi, çünkü hep şu yolsuzluk deyince ilk akla gelen,....bu hep AKP ye sorun oldu,...
bumerang mubarek, ne kadar aksi söylensede dönüp dolaşıp fırlatanına geri dönüyor,...
işte bu nedenle CHP nin bir tarafını bozarken, diğer tarafını da hızla onardığını güçlendirdiğini gördü, ...yani bu yönde daha fazla CHP nin üstüne gitmesi bir toplumsal tepkiye ve değişim ihtiyacına dönüşecekti ve o tepkide giderek AKP aleyhinde oya dönüşecekti,....
dolaysıyla üzerindeki bu yükü kendinden aldı, KK ya verdi,...
böyle olunca:
zaten yıpranmış KK, kendisi giderek yok olacak ama diğer tarafını da yani CHP nin genç ve dinamik tarafına da onarılamaz zararlar verebilecekti,....hesap bu,...
bakın burada hesap artık şu değil o çalmış bu çırpmış, tersine toplumda bir değişim ihtiyacı ön plana çıktı,...
işte bu mevcut statükonun değişmesine neden oldu,...
öyleyse daha fazla saldırı daha fazla zarar üretiyordu,...
o nedenle değişim ihtiyacından önce değiştirme ihtiyacı şart oldu,...
bu meyanda AKP durumdan istifade bir erken seçim olabilir ya da başka bir zamansal hesabı olabilir bunu göğüslemek için,...
bu da düğmeye basılması için zamanlamayı şart koştu ve BUTLAN tamda bu zamanda geldi,...
bu aynı zamanda bir start,...bir şeyin ilk başlangıcı,...
öyleyse konu değişim ihtiyacından önce değiştirme ihtiyacı,...
KK sayesinde AKP daha fazla yıpranmamış olacak, marjinalleşmiş ve fayda üretemeyen silik KK tam tersinde yıpratarak faydalı hale dönüşecek, CHP ise bu işten ziyadesiyle kayıba uğrayacak,...
yani bu işi AKP yapıyordu, artık KK yapıyor,....
hukuk ise dönme dolap, dönüp dönüp durur,...
hukuk tan iş çıkmaz,...sürünce me de bırakır,...
neyi bulduysa onu savsaklar, çözmez,....
dinamik değişmeden hukuk değişmez,
terazisi bir tarafa hep ağır basar,....o taraf hemen hemen belli,...
dolaysıyla CHP nin işi sıkıntının çözümüne yönelik hukuk dışında yeni bir partimi kuruyor, bütünleşik bir muhalefet için adım mı atıyor,...
varsa CHP nin başında samimi adamlar,...vatanı milleti düşünenler, işte tam da bu sıralarda bu samimiyetin ölçülmesi aşamasındalar,....
Cumhuriyet samimiyet istiyor,...ki düze çıkabilsin,...
yok geçmişte KK nın yaptığı gibi hem durumu saptayıp, örneğin 1 kasım 2015 için bu Türkiyenin son seçimi olabilir demişti KK,...hemde hiç bir şey yapmayıp,
ne yapalım hukuğu geçemedik, ne yapalım partimiz bölündü, ne yapalım yeterli çoğunlukta değildik, ne yapalım il örgütlerimizi kaybettik derlerse,...ne yapalım yalnız kaldık derlerse geçmiş olsun,
umarım şu Türk Milletine bir samimiyetleri vardır da bahanelere kalmaz iş,...
Son düzenleme : indregandi; Bugün saat: 23:00.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri