Çydd ve lösev dýþýnda hiç bir yere baðýþ yapmayýn.
Onuda takip edebiliyorsanýz kestiðini iddia ettikleri yere gidin bakýn sorgulayýn
Millet artýk Allahý kandýrmaya baþladý vakýflar tuhaf iþler yapýyor
Vatandaþ hepten tuhaf oldu
Ülkede kurban 35 diye 15-18 e yurtdýþýna gönderiyor.
Kesiliyor mu o paraya nereye gidiyor bilmiyor.
Ucuza kurban kesiyor.
Senin ülkende aç dolu sen ucuza diye afrikaya gönderiyorsun. Kabul olmaz o kurban hani 3 te 1ini akrabana verecektin.
Afrikada bizimkilerin osmanlýdan kalma akrabalarý var herhalde
bir halt olacaðý yok.
Bugün Afrika'da Suriye'de Afganistan da kurban koyun olarak en fazla 100-150 USD. Çok ciddi bir kâr potansiyeli var bu iþte. Kurbaný kesince öyle 1/3 daðýtma olayý yok. 1/10 belki. Kalaný sucuk oluyor. Þu at eþek domuz etinden sonra antrikot dýþýnda et almayýz. Konya'da kadýnlar pazarýnda 250-300 TL ye kýyma satýyor adamlar. Her gün zabýta gitse her gün var. Taþlýðý çekip kýyma diye satýyor kelle eti olsa keþke.
Herkes bir þekilde cevap vermiþ sen geldin benimkine takýldýn demek![]()
Yapalým bir hesap
Sermayeyi sittir et
900 aldýn 1200 sattýn 300 cepte
1300 aldýn 1600 sattýn 300 cepte
Ama sen ilk satýþta 1200'e verdin 1300'e aldýn yani artý 100 tl daha fazla cebinden koydun
Senin sermayen 900 TL olsun diyelim borcu harcý boþver alýnterin yolda buldun miras kaldý kaynaðý önemli deðil
Ýlk satýþta 300 tl kar sonraki alýþýn sattýðýndan 100 tl fazla olduðu için ya ikinci bir sermaye olacak ya parayý çalýþtýrdýn faizi ile o tutarak denk getirdin o zaman baþka hesaplar da ortaya çýkar
Düz mantýk 300+300
Ama ben öyle düþün(müyorum)medim þimdilik
Yanlýþsa tokatla benisonuçta TC vatandaþýyým alýþkýnýz
![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
inek ayný inek para ayný para bence
kar da ayný kalýr
yabay zekaya sorsak .. inek ayný inek desek. o kaç hesablar acaba.
dur sorayým
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri