Originally Posted by çýtak hele buna bak... grafik atacaðýna, boþ iþlernen uðraþýya He 6. olacam diyon kas bakalým üstteki inaktif
Psikolojik YAS süreci 1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Datalarý güncelelemeye devam ediyorum. Þimdilik bu. Mesela son 3 gün yok. Rekor fikri olan varsa versin 49 forumdaþýmýzdan 9 forumdaþým ile yüzyüze görüþtüm. Rekor olmasa da epey yüksek bir oran gibi geldi.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
herif hala çakýyoru....
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Originally Posted by pisyedili01 49 forumdaþýmýzdan 9 forumdaþým ile yüzyüze görüþtüm. Rekor olmasa da epey yüksek bir oran gibi geldi. bayramda bekliyoruz abi... yerimdeyim
Originally Posted by EMLAK herif hala çakýyoru.... aselsan yüzünden herkeþ batýyoru aselsan'a % 1 verse fiyat yerine gelecek... vermeyince ötekilere % 3 basmak zorunda kalýyor
Originally Posted by EMLAK platinim secbul ben... gümüþten daha deðerli olmasý lazým Altýnýn onsu platinden daha yüksek ama forumda tam tersi. Senin yerinde olsam itiraz ederim adaþým. Originally Posted by çýtak bayramda bekliyoruz abi... yerimdeyim Bayramda gelemem LGS nedeni ile Adana'dan ayrýlamam muhtemelen.
Originally Posted by çýtak aselsan yüzünden herkeþ batýyoru aselsan'a % 1 verse fiyat yerine gelecek... vermeyince ötekilere % 3 basmak zorunda kalýyor birde aselsi verseler diðerlerinin halini düþünemiyorum ozaman. bi heyecanlanma geldi birden
Originally Posted by pisyedili01 Altýnýn onsu platinden daha yüksek ama forumda tam tersi. Senin yerinde olsam itiraz ederim adaþým. platin yerine dolar koysalar mesela emtia yerine o da olur
Forum Rules
Yer Ýmleri