YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by EMLAK tüm fizik kanunlarını anlatmış işte.. daha ne istiyon. Bak şimdi yazıyorum Bakk yazdım Bu ne la Bilal'e anlatır gibi
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Zombi yauw secbul ben şimdi bi aleme akacaamm.. onun da bi AI-YZ yap bakayım 16477
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by bb79 Yorma kendini Mert45 alıntılama rekoru Onunki kimse bir şey yazmadan 19 kez kendi kendine arka arkaya yazma Biri bir şey yazmış 20 i bulamamış. Kel de gün içi tek başına yazan..
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Eksik aylar var. Son hali değil "Pasif" kriteri VIOP topiğine belli bir süre mesaj göndermemek üzerine kurulu sanırım. Yoksa katırcı_bedri, KARADUMAN vb. aktif yazarlar.
Kafama Göre https://x.com/Kisa_Vade
Originally Posted by bb79 Bak şimdi yazıyorum Bakk yazdım Bu ne la Bilal'e anlatır gibi ağam bilgi sel olup akmış....
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Akşam seansında 16453-16497 gördü şimdi 16472 https://www.youtube.com/shorts/oQKrg0gXDQA
Originally Posted by Oblo "Pasif" kriteri VIOP topiğine belli bir süre mesaj göndermemek üzerine kurulu sanırım. Yoksa katırcı_bedri, KARADUMAN vb. aktif yazarlar. Aynen sadece sıralı VIOP Roma rakamları üzerine
Originally Posted by secbul Onunki kimse bir şey yazmadan 19 kez kendi kendine arka arkaya yazma Kel de gün içi tek başına yazan.. Tamam işte doktor kendi haline bırak dedi ya Oda söyleneni yapıyor
Forum Rules
Yer İmleri