Bak emmi bir arada 40 da vestel yazdın 3 ayda 100 oluyordu bir sene oldu hisse 27. ha bir de endeks 9500 dü 15000 oldu buna rağmen.
Ya 32 ye sattığın ereği 27 olmadı 43 oldu.Birazda artık gerçekleri mi konuşsan acaba?Ha ne dersin.
Darılmaca gücenmece olmasın bak ben küfür falan da takmam ha sosyalde umurumda olmaz. Öyle yıldırırım falan da sanma sakın.Biraz gerçekçi ol.
Ha bu arada hatadır olur benim eleştirdiğim konu o da değil.Ama sen bunlar olmamış gibi hep bildiklerini lanse etmeye kalkıyorsun.
Orada net BULUTa da haksızlık ettin Engrandmaster a da bence Kısa vadeye de heç kusurabakma sana bunları birisinin söylemesi lazım. BAk onlara ettiğin haksızlığı bana etmedin o konuda da hakkını teslim ederim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Oblonun haklı olduğu yerler var
Kuzunun 3 defa sağlam terse geldiğini bilirim büyük rallide
Ama kuzuda sağlam vuruşur başarız da diyemem
Totelde 100/80 veririm
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Bu başlığı şu anda 71 kişi okumaktadır. (10 üye ve 61 ziyaretçi)
kuzu, Bear_Bull, çıtak, D83, Oblo, Sedat69, smartinvestor, thebigshort, Tince, Zdx&Lunar Soul
bak....1 sattir buradayim....aninda 71 kisiye ciktik....geldigimde 18 di.....
buyuklugumu buradan anlayin.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Benim şahsi düşüncem kuzudaki tek hendigap zamanlama ve hedefleri çok büyük olması
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri