İllaki karşılaşmak zorunda değiliz ve karşılaşmadık diye de kabul etmemek biraz haksızlık olur hem ona hemde kendimize bazı şeylere ulaşmak erişmek zordur herkes için ama yinede mantık çerçevesinde bakmak izleri takip etmek ve de araştırmak faydalı olur
Neden varlar neden saklanıyorlar neden istediğimiz zaman göremiyoruz neden olmak zorundalar gibi gibi
İnsanoğlu merakı birgün herşeyi ortaya çıkaracaktır
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yukarıdaki yorumu bu sabah seans öncesinde yazmışım.
https://www.hisse.net/topluluk/threa...malari/page494 1 sayfacık okuyuverin sayfanın en altı.
Yani biz bilmiyoruz bu işi Kuzu Reis biliyor öyle mi? İçerledim vallahi. İlla şov mu yapalım buralarda.....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Mesala bugün
Brentteki hareket
Tamamen bearlığı iyi bilmem den yakaladım
Usul usul malı yerleştirdiklerini çaktım anında bastım shortu
Ve hareket geldi
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Senin Kusu Reis 14800 den viop short iken endekis % 15 civarında yukarı gitti bizde ona gereken mesajı o zaman verdik.Topiği orada. Kapanan nisan vadeden bahsediyorum.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 23:03.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri