Akşam seansı 16.585 kapattık
Gün içi en yüksekten 6 puan eksik
Akşam seansı 16.585 kapattık
Gün içi en yüksekten 6 puan eksik
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Seans kapandıktan sonra yazıyorum
Bize lazım olan iyi haber şimdi
Bugün elim gram altın longa gitti geldi gitti geldi
Basamadım eğer bassaydım en dipten yakalamıştım
VIOP SHORTCULARA.....POZIZYONAL DENGE HALI OLUSTU....YUZDE 11 COKTU....KAPA POZU VE BEKLE HALI BU....
POZIZYONAL DENGE SUDUR....vadeden vadeye gecis gunundeki fiyat esastir.....bu fiyat 17 000 di....18200 e cikti....SHORTLADIK....17 000 e indi bekledik.....16 200 e indi....bekleme bitti....gecis fiyati olan 17 000 den 1000 kusur yukari......1000 kusur asagida.....bu hal....pozizyonel denge halidir....burada SHORT kapatilir ve beklemeye gecilir.....
GRAFDA.....pozizyonel denge gosterilmistir....piyasa yapici DENGE HALINDEDIR....
![]()
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
boylece.....ASELSAN SHORT.....VIOP SHORT ile ilgili pozizyon acmam....ve pozizyon kapamam....aninda yazilarak....bir kuzu kurali uygulanmistir.
ESAS OLAN TEK SEY VARDIR....CEBI PARA DOLDURMAK....DOLDURDUM....GIDIYORUM.
hoscakalin.
Yer İmleri