YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Tencerenin dibini dahi banmaya çalýþýyorlar valla pes
Spotta hiç satýþ iþtahý yok kral çýplak
oyuna gelen adam olmamak lazým
Longa ek çektim
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
2 iþ günüdür de gece seansý alaný kreiz muamelesi yapýyorlar oda ayrý mesele
mahsus yapýyorlar algýlara sahip çýkmak lazým
Para kasa yönetimi
Piskolojik yönetim
dun ASELSAN SHORTU kapatmistim.....389 a inmisti.....405 e bastilar simdi.....BILIYORLAR.....BIR TEKMEDE SEN FURCULARI.....tam isabet yapmisim......yuzde 13.5 gocmustu.....abarti idi....sebeb....bugun yukari basip endeksi tutmak.bastilar....emme ben dun iktim bugun basanlari.....
saat 10 40......yuzde 1.25 eksideyiz.....yuzde 2 ye az kaldi....20 dakkamiz kaldi.....
aselsan.....450 den dun 389 a dustu....simdi 404 te....TEKRAR SHORTLUYACAGIM YARIN 410 ILA 415 ARALIGINDA.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Viop eksi ise saçmalýk zorlama vardýr. spotta benim gördüðüm hiç öyle deðil… kâðýtlar çok sýðlaþtý üç kuruþa tavanlar uçuþur…
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
kuzu bekleme dayý o oraný
bence yeterli
2 ci onay için
Borsada borsa borsada borsa hisse de hisse hissede hisse
Adamýn varý yoðu burada taþlatýrmý hiç tabi koruyacak
Ekonomi vatandaþ önemli deðil borsa önemli olan
Þu CHP ve ünlülere yapýlan operasyon borsadaki þirketlere yapýlsa bir tane þirket bile kalmaz bu gerçekleri görememek deðil çaresizlik demektir
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri