Baþtakiler kukla ahmet gider mehmet gelir
Önemli olan zihniyet o gitmeden bir halt olmaz
Sen nasýl kökleri bahane edip cumhuriyeti hiçe sayýyorlar diyorsun onuda ellerine bulaþtýrýyorlar
Bunlarýy kökünde geninde var sýfýrlamak lazým onada izin vermiyor kalleþ zengin ve yöneticiler
Yarýn biri çýkýp deseki þu elektrik gaz internet ulaþým bedava asgari ücret 100 bin TL ama din tüccarlarýna tarikatlara fuzuli camilere izin vermeyeceðiz inanki millet kabul etmez sefalet içinde yaþýyayým ama soytarýlara dokundurtmayýz
Bunun adýna inanç deyip kutsallaþtýrýp seni haksýz duruma düþürüyorlar sebep cehalet eðitimsizlik
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
mesaj 4406, 4409 ve 4554 den devamla
ateþkes barý, made in USA
butlan barý, made in USA
kazanç sýfýr,...birileri kazandýmý peki? hem de fena kazandýlar,..bal tutanlar, parmaðýný yaladýlar,...
trend1, L Trend çizgisi,....alt kanal çizgisi,...altý kalýþ ayýya
trend2, H Trend çzigisi, üst kanal çizgisi, üstü kalýþ boðaya
ara trend, kesik çizgili, alt kanal, üst kanal ayrýmý, bir nevi STD2
trend 1 altý kalýnmasý halinde trendden sapma hedefi,...bkz grafikte trend 1 sapma,
zaman:SP500 için, önümüzdeki haftadan itibaren 6 hafta düþme eðilimi,...
ateþkes barý ile baþlayan yükselen trend, butlan la final etmiþ,
dip,... son diple bire bir yapmýþ,..
a mavi ok(trend 2), fiyatlar a mavi ok üstüne çýkmadan, kalmadan yeni bir boða yok, söz edemeyiz, kesin dir,...
zorluklar, trend 2 ye gidilmeden karþýlqanacak zorluklar, denedik dün ve bu gün, olmadý gibi gözüküyor,
kazanç, sýfýr, ateþkes barý ile gelen butlanla verilmiþ,...
bilen, insider eden kazanmýþ,...
düþünün aselsan bile artýk düþüyor,...ha ille bir hisse diyeceksek, astor þu anda SP500 kývanýnda,...o da SP500 le,
eðer zaman beklentim tutarsa, göçer,....
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
CHP TBMM Grup Baþkaný Özel Ýzmir'de konuþtu: -AA
- "2 milyon CHP'li genel baþkaný seçsin. Eðer 2 milyon CHP'linin önüne sandýðý koyarsanýz, ben çýkacaðým, adayým. Seçilmiþ son genel baþkan olarak yarýþacaðým. Eðer seçimi benden baþka birisi kazanýrsa elini kaldýrmayý býrak, elini öpeceðim, ömrüm boyunca yanýnda gezeceðim"
ÝZMÝR (AA) - CHP TBMM Grup Baþkaný Özgür Özel, CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu'na çaðrýda bulunarak, "2 milyon CHP'li genel baþkaný seçsin. Eðer 2 milyon CHP'linin önüne sandýðý koyarsanýz, ben çýkacaðým, adayým. Seçilmiþ son genel baþkan olarak yarýþacaðým. Eðer seçimi benden baþka birisi kazanýrsa elini kaldýrmayý býrak, elini öpeceðim, ömürüm boyunca yanýnda gezeceðim." dedi.
CHP Ýl Baþkanlýðýnýn Cumhuriyet Meydaný'nda miting yapma talebini, Ýzmir Valiliðinin kentte belirlenen miting alanýnýn Gündoðdu Meydaný olduðunu belirterek kabul etmemesine raðmen çeþitli sendika ve siyasi partilerin bayraklarýný taþýyan bir grup Cumhuriyet Meydaný'nýn çevresinde toplandý.
Polisin uyarýsýna raðmen daðýlmayan ve yolu kapatarak meydana girmek isteyen kalabalýða müdahale edildi. Bu sýrada, 1'i toplumsal olaylara müdahale aracýnýn (TOMA) üzerine çýkarak araca zarar veren 2 kiþi gözaltýna alýndý.
Bu sýrada, üzerinde "Ýrademize, liderimize, partimize sahip çýkýyoruz" yazýlý otobüsle Cumhuriyet Meydaný'na gelen CHP TBMM Grup Baþkaný Özel, otobüsten inerek Gündoðdu Meydaný'na yürüdü. Özel, daha sonra Cumhuriyet Bulvarý'nda park eden otobüsün üzerine çýkarak kalabalýða seslendi.
- Kýlýçdaroðlu'na çaðrý
Özgür Özel, çok kez geldiði Ýzmir'de bugün öfke gözlemlediðini belirterek, "Zaman öfkeyi umuda çevirme, bu öfkeden yeniden umut, bu enerjiden yeni bir yürüyüþ çýkarma, bu enerjiyle birlikte hem partimizi hem ülkeyi kurtarma zamanýdýr." dedi.
Özel, þöyle konuþtu:
"Eðer bir partiyi üyeleri, onun seçtiði delegeleri ve onlarýn seçtiði kararla seçilmiþ yöneticileri yönetmiyorsa, bir partiyi rakip partinin genel baþkaný kimi istiyorsa o yönetiyorsa, o siyasi parti fiilen kapanmýþtýr. Þu anda bir ve bütün olmasý gereken CHP, sarayýn talimatýyla iki parçadýr. O iki parçanýn bir tanesi atanmýþ CHP'dir ve atanmýþ CHP iþgal edilen, polis baskýnýyla ele geçirilen genel merkezimizdedir. Diðeri ise seçilmiþ CHP'dir ve iþte bu meydandadýr."
CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu'na çaðrýda bulunan Özel, "Genel baþkan, biz diyoruz ki derhal, hýzla, en kýsa sürede, bayramdan sonra kararý alýp 40 gün içinde kongre yapalým. Diyorum ki ister o kongredeki delegeyle ya da hangi delegeyi istiyorsanýz onunla gelin, yarýþalým." ifadesini kullandý.
Özel, kongre yapmamaya, iþi uzatmaya, seçimlere kadar bu iþi sulandýrmaya niyet edenlerin olduðunu öne sürerek, þöyle devam etti:
"Madem ki hep delege diyoruz ya benim Kemal Bey'e önerim þudur, gelsin bayramdan sonraki bir iki hafta içindeki pazar günü, nasýl ben Ekrem baþkanýn seçimi için sandýðý koyduysam, tüm üyeyi davet ettiysem, Kemal Bey'e 2 milyon üyemize genel baþkan seçtirmeyi teklif ediyorum. Kemal Bey, bu öfkeyi durduracak olan þey, bu partinin gerçek sahiplerine, madem o delegeyi beðenmediniz, karþýmýza normal bir sandýkla çýkmýyorsunuz, esas sahibine soralým. 2 milyon CHP'li genel baþkaný seçsin. Eðer 2 milyon CHP'linin önüne sandýðý koyarsanýz, ben çýkacaðým, adayým. Seçilmiþ son genel baþkan olarak yarýþacaðým. Eðer seçimi benden baþka birisi kazanýrsa elini kaldýrmayý býrak, elini öpeceðim, ömürüm boyunca yanýnda gezeceðim."
- "Buna heves etmeyin"
Partisinin iktidar yürüyüþünü durduracak hiçbir uzlaþmanýn içinde yer almayacaðýný dile getiren Özel, kimseyle pazarlýk yapmayacaðýný, hiçbir arkadaþýný yalnýz býrakmayacaðýný ve izlediði yoldan geri dönmeyeceðini kaydetti.
Özel, milletin, partinin istemediði kimsenin yönetici olamayacaðýna iþaret ederek, "Milletin söz vermediði kimse partinin sözcüsü, milletin istemediði kimse Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel baþkaný olamaz. Buna heves etmeyin. Kemal Bey, bu öfke örgütlenebilecek bir öfke deðil, sönümlenebilecek bir öfke deðil. Bu öfke artýk kaybetmekten býkmýþ olanlarýn, iktidar ýþýðýný görmüþ olanlarýn, ihanete uðradýðýný düþünenlerin öfkesi. Bunun için çok rica ediyorum, doðrusunu yapýn, üyeyi dinleyin, sokaðý dinleyin. Artýk bu sorunu hýzla ortadan kaldýralým, bu öfke bitsin. Yerini coþku alsýn. Hep birlikte iktidara yürüyelim." diye konuþtu.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Siyasi parti genel baþkanlarý, parti tüzüklerine göre belirlenen delegelerin katýlýmýyla yapýlan Büyük Kongre (veya Kurultay) tarafýndan gizli oyla ve salt çoðunlukla seçilir. Delegeler ise parti üyeleri tarafýndan mahalle ve ilçe kongrelerinde önceden seçilmiþ temsilcilerden oluþur.![]()
Zor zamanlar güçlü adamlar yaratýr, güçlü adamlar kolay zamanlar yaratýr.
Kolay zamanlar zayýf adamlar yaratýr, zayýf adamlar zor zamanlar yaratýr.
Yer Ýmleri