Ne oldu? Barrakin sol daşşagı, kılışdar ve senin gibiler fetocu
Ne oldu? Barrakin sol daşşagı, kılışdar ve senin gibiler fetocu
Hiyaragasina bakın hele, sıkışınca hemen fetocu, geç bu göt ayaklarını
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
beni anliyamiyorlar....bazi insanlar....
mutlak bultan ciktigi gun yazdim....
degerli chp yoneticileri....hemen KILICDAROGLUNU ziyaret edin....baba biz bir hata yaptik....bizi kurtar deyin.....sizi birtek o kurtarabilir.....dedim...
sebebler....
1....yargitay karari cikincaya kadar....kilicdaroglunun kurultay yapma yetkisi yok....kanun bu.
2....bu en az 1 yil surer....40 gun sonra kurultay olmaz....siz iptal edilen kurultaydan sonra iki kurultay daha yaptiniz...mahkeme onlarida saymadi....cunki....DELEGELER AYNI....
3....kilicdaroglu ile barisin....CHP ye zarar vermeden bekleyin....yasal surecler bitince KURULTAY olur....biriniz genel baskan secilir...kilicdaroglu 78 yasinda aday olmaz....
dedim....yazdim.
onlarda biliyor bunlari....fekaattt....bu yalnis yolu sectiler....bu yol...CHP yi kapatma davasina giden bir yol aynizamanda.....bunlar CELIK COCUK.....hepsi....ozel...zipzip mahir....veli....raqiyi cekip....AZGINLIK YAPIYORLAR...
araba tamir ettiriyor....170 000 euro....usak belediyesine.....araba CHP genel merkezine ait....
diyor ki....NE FARKEDER....usak belediyeside hazineye ait....CHP de....bu aciklama CHP yi kapatir......cunki....bunu soyluyen genel baskani....PARTI KAPATILIR....colukcocuk bunlar yawi....bunlara TURKIYE EMANET edilemez.....
ayni genel baskan diyor ki....KILICDAROGLU butlani kabul etmesin....gelmesin....o gelmezse ankara vali yardimcisi gelecek....CHP GENEL BASKANI OLACAK....
bunlari biliyorlar.....vali yardimcisi gelsin daha iyi...diyorlar...kilicdaroglunun yuzune bakamiyoruz....arkadan furduk.
diyorlar.
hala firsatlari var....yarin gidip barisabilirler....yoksa....bu 86 kisinin cogu hapse girecek....BU ULKEDE KANUNLAR VAR....VE ONLARI CIGNEDILER.
BANA GELINCE....
BEN GERCEKLERI ONUME KOYAR....onlari analiz eder....bir sentez yapar....bir SONUCA ulasirim.....ve o sonucu....beni linc ederler.....diye....ucserseriden korkup....yazmamazlik yapmam....
sonuc bu....HEMEN YARIN....KILICDAROGLU....MERKEZ YONETIM KURULUNU ACIKLAMADAN....gidip elini opup barisacaklar....yoksa....ozel dahil...on kisiyi ihrac ederse....HEPSI CIL YAWRUSU GIBI DAGILIR....birbirini ihbar yarisina girerler...adi....ETKIN PISMANLIK....cocuk bunlar yaw....kilicdaoglu....cocuklari affeder.
Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 04:50.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Öyle yada böyle iktidara yürüyen bir siyasi hareket durduruldu. siyasette makamlarını, mevkilerini kaybedenler için iktidarda olmak zaten sıfır ihtimal idi... bari koltukları, mevkileri geri gelse idi... halk ve seçmen olmasada olur.... Bir şirketin yönetim kuruluna sahip olmak gibi düşünün... tabela, taşınır taşınmazlar ve bütçe olsun yeter...
Bana yar olmayan kimseye olamaz...![]()
Bende oluşan his tüm siyasiler bop elemanı sanki Ümit Özdağ ve Hüseyin başı ve Tip çileri bilemedim.
Tüm mühalefeti akp yönetiyormuş zaten bizler figüranmışız.
aha kürtler de donsuz kaldı derken pkk lıları diyorum.
sarı kafa ibrahimi anlaşmayı imzalayın diyor PAkistan hariç itiraz yok.
e o zaman pkk lılara ne kalıyor?
Tüm kurumlar güvenilmez oldu ve hakim savcı yargıç yok Avukat var.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
ne dedi kilicdaroglu bugun.....ozur dilerim ey halkim....partimize sizan fetoculari farkedemedim.....beni arkamdan hancerlediler.....ELINDE BILGILER VAR....DEVLET VERMISTIR ONA....ucunu acti sadece.....gerisi gelecek....CHP yi ele gecirmek istiyen yabanci ulkeler kim.....hepsi gelecek....BU IS KORKUNC..
BUNLAR 3 YILDIR BILGILI HERKES TARAFINDAN BILINIYOR.....ancak resmilesecek....
DEVLET UYUMUYOR.....KENDINI KORUYOR....SECILIRLERSE DEVLETE COREKLENECEK BUNLAR.
Mayıs ayının son günü. Geriye doğru yaptığım analiz bitti. Bundan sonra heftada 1 bazı forum analizlerini. Yeni topik açıldıkçada tüm forum analizleri tekrar paylaşırım.
Forum analizde olmasını istediğiniz bir şey var ise bana özel mesaj atabilirsiniz. En absurp forum analizi bile olabilir. Aklıma gelmeyen rekor bir şey de olabilir. Analizleri dikkatlice inceleyiniz. Oldukça detaylı ve çoklar. Dile kolay YILLARIN verisi...
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri