her attığı ceton yanlış olanlarda deneyebilür![]()
her attığı ceton yanlış olanlarda deneyebilür![]()
Dayıcım oğlana arabayı aldık hapı yuttuk. O günden beri gece 12 de eve gelirse erken geldi diyoruz. Sorsan hep işte. Benim rahmetli ebemin bir lafı var. Karanlıkta gezenin ayağına pog bulaşır. Kaç kez dedim arabıyı oraya koyma kameranın görebileceği yere koy diye. İyi oldu bu korkuyla abdestle epey namaz kılar. İnanmazsın komşuya park meselesi yüzünden dedim
Dayıcım oğlana arabayı aldık hapı yuttuk. O günden beri gece 12 de eve gelirse erken geldi diyoruz. Sorsan hep işte. Benim rahmetli ebemin bir lafı var. Karanlıkta gezenin ayağına pog bulaşır. Kaç kez dedim arabıyı oraya koyma kameranın görebileceği yere koy diye. İyi oldu bu korkuyla abdestle epey namaz kılar. İnanmazsın komşuya park meselesi yüzünden dedim yarın senin arabana ertesi gün bizim arabaya vururlarsa anlarsın diye. Bizim sitenin park yeri umumi hane gibi
hayırlı olsun reis benim için borsa uykusuz kalmaya değmez artık. ha viobcular olduğu sürece fırsat olabilir. şimdi bu mutlak sonrası iyi satamadı. geriye ne kaldı savaş bitecek biz de faizler yüksek kur sabit maliyetler arttı sermayeler çok aşındı benim için borsa şuan yok. para da yok. para olsa borsa için olumlu enerji lazım bana o da bende yok. hazır bırakmışken unutayım da hastalık bitsin.
İyi bayramlar.
Bazen foruma girişte sıkıntı yaşıyorum, sizde de oluyor mu bilmiyorum şimdiden kutlayım
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
İyi bayramlar olsun.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Yer İmleri