Peki diðer platformlarda Metatrader5 göstergeleri yok mu ? tabi ki var. Aklýmýza gelen bütün teknik göstergeler diðer bütün platformlarda kullanýma hazýr halde bulunuyor zaten.
- Sen niye peki Metatraderi seçtin ? derseniz eðer,
dediðim gibi ; mql5 programlama diline ve Meta editöre olan aþinalýðým beni bu platformda devam etmeye yönlendirdi. Sonuç itibarý ile kullanýlan bütün iþlem platformlarý ayný veri kaynaðýndan besleniyor. Ayný veriyi alabildiðim sürece kullanmayý zaten bildiðim bir platformdan neden vazgeçeyim ?
Asýl daha önemli olan mesele Günümüz teknolojisinin geldiði noktada en büyük nimetlerden biri olan Yapay Zeka platformlarý.
Metatrader programý bu güncel meseleye tam destek saðlýyor. Detaylarýna baktýðýmýzda Yapay Zeka entegrasyonu ile beraber kullanmaya çok müsait bir teknik altyapýsý var ve bir çok Yapay Zeka platformu ile beraber kullanýma hazýr hale getirilmiþ durumda.
Ben o konulara çok girmeyeceðim burada. Merak edenler kendileri araþtýrabilirler. Ben sadece Neden Metatrader platformu ? sorusuna karþý kendi tercihimle ilgili gerekçelerimi özetledim.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri